E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatsaray borsaya bildirdi---

Galatsaray borsaya bildirdi

Galatsaray borsaya bildirdi
28 Ocak 2013 - 10:54 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı ekip dev yıldız Drogba'nın menajeri ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi

Galatasaray Didier Drogba'nın menajeri ile görüşmeler ebaşladığını borsaya bildirdi.
Alacakları ödenmediği için Çin ekibi Shanghai Shenhua ile yollarını ayıran ve serbest kalan 34 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü ile  1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Transferi bugün açıklanması beklenen Drogba’ya ilk 4 ay için 2 milyon euro verecek olan sarı-kırmızılılar, ikinci sezon için ise tecrübeli golcüye 4 milyon euro garanti para verecek. Drogba’nın ayrıca 25 bin Euro maç başı ücreti alacağı ve bu rakamın 500 bin euroyu geçmeyeceği bildirildi. Drogba’ya ayrıca 4 milyon euro imza parasının da verileceği ve menajerlerine yaklaşık 1 milyon euro ödeneceği ifade edildi. Opsiyonun kullanılması halinde yıldız oyuncuya son sezon 2.9 milyon euro verilecek.
İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama;
Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)