E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGalip Öztürk adalet arıyor!---

Galip Öztürk adalet arıyor!

Galip Öztürk adalet arıyor!
10 Nisan 2012 - 08:12 borsagundem.com

Metro Holding'in patronu Galip Öztürk ulusal bir gazetede tam sayfa ilan yayınlattı. İşte o ilan!

Metro Holding'in tutuklu patronu Galip Öztürk, ulusal bir gazetede tam sayfa ilan yayınlatarak Yüce Türk Yargısı'na çağrıda bulundu. İşte o ilan:
Metro Holding, sektörlerinde öncü iştirakleri ile ülkemiz ekonomisine katkısını tüm istek ve arzusu ile sürdürmeye devam etmekte olup önümüzdeki yıllarda bu hedefini daha yükseklere çekecektir.
2010 yılında 'İstihdamını En Çok Artıran Firma' ödülünü alan, 2011 yılında Türkiye'nin en büyük 500 firması sıralamasında önemli bir yerde bulunan Metro Holding ve iştirakleri doğrudan ve dolaylı olarak 30.000 kişiyi istihdam ederek onlara ve ailelerine iş imkanı sağlamakta bununla birlikte Türkiye'de ve yurtdışında topluma fayda sağlayan "Sosyal Sorumluluk Projelerinde" öncülük yapmaktadır.
1992'den bu yana tam 20 yıldır yurtiçi ve yurtdışında son derece önemli yatırımlara imza atan Metro Holding, "Tüzel Kişilik" kimliği ile tüm profesyonel üst düzey yönetim, idari, saha kadrosu yanında çok değerli iş ortakları, bayileri, acentaları ve diğer paydaşları ile birlikte görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.
Ticari faaliyetlerli konusunda tayin edilmiş yetkili kurum ve kuruluşların denetiminde olan, yasalar ve etik değerlere bağlılığı ilke olarak benimseyen Metro Holding, Yüce Türk Yargısının en kısa sürede konuyu aydınlığa kavuşturacağından ve çalışma arkadaşlarımızın bu süreçten aklanmış olarak çıkacaklarından  şüphe duymamakta, adaletin yerine geleceğine inanmaktadır.
Saygılarımızla
Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (35)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu osman17 Ağustos 2012 03:10

    saçma! tutuklu yargılanma diye bişey var! dava hakkında bi karar çıkmadan kimse kimseyi suçlayamaz! dava sürecinde tutuklu yargılanan insanları düşünün, sadece 4 gün gözaltında kalıp serbest mi kalıyorlar? tabiki HAYIR! cahil konuşuyosunuz, bari yorum yapıp kendinize güldürmeyin insanları avukat olduğunu iddaa eden kadir bey!

  • avukat kadir01 Mayıs 2012 09:24

    Galip Öztürk suçsuz yere hapiste diyenler savcı ve hakimleri suç işlemekle itham ettiklerinin farkında mı? Yeterli delil olmadan bir kişiyi 4 günden fazla içerde tutamazsınız

  • Ekrem26 Nisan 2012 15:07

    Delilsiz bir suçlama suç sayılmaz kimse ne Galip Öztürk için nede bi başkası için kesin bir kanıt delil olmadan o kişiyi suçlamasın o kişinin bu dunyadaki butun gunahlarını diyen kişide üstlenir Başka insanların Vebalini üstlenmemenizi tavsiye ederim BEnce Galip Öztürk şuan suçsuzdur taa ki Bir kanıt çıkana kadar çünkü kimseye gözünüzle görmeden katil yada suçlu demeniz doğru bişi değildir...!

  • hercai10 Nisan 2012 22:05

    mehmet ışık..iftira mı diyorsun yani buna..amacın ne hakkaten.bunu nasıl bir vicdanla söylüyorsun.sabancı,koç,eczacıbaşı,doğuş gibi holding patronları hakkında niye böyle bir iddia yok.zulme karşı susan dilsiz şeytandır.ve sen burda şeytanın avukatlığını yapıyorsun..başını kaldır ve allahı an.galip öztürk ü aklamaya çalışmak allahı inkar etmek gibi bişeydir. borsagündem size de tebrikler..bu adamın gerçek yüzünü milyonlarca insana gösterdiğiniz için binlerce tebrikler..

  • MEHMET IŞIK10 Nisan 2012 17:49

    YAZIK BÖYLE İSTİHDAM YAPAN KİŞİLERİ CEZAEVİNE ATIYORLAR KARDEŞİM DELİL VARMI YOK EEEE İDDİA OZAMN HERKES HERKESE İFTİRA ATSIN OLSUN BİTSİN HUKUK HERKESE LAZIM

  • ibrahim rıza10 Nisan 2012 10:31

    adalet istemek senin için biraz sakıncalı bence zararlı çıkarsın.sen adaletli oldunmuki adalet istiyorsun alma ahı sözü yerine geliyor belkide

  • murat10 Nisan 2012 00:43

    bu ülkede eğer adalet varsa içerden çıkamaması lazım..30 kişinin katili...

  • 09 Nisan 2012 23:16

    galip öztürk adaletın terazısı senı de tarttı sonunda

  • bence 09 Nisan 2012 21:04

    adelet vıcdanlarda senı mahkumettı muhepbet hapıs

  • borsacı09 Nisan 2012 20:53

    galip binlerce yatırımcının ahını aldın. yanına kar kalacak mı sandın. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste

  • nihat g09 Nisan 2012 20:48

    adalet senin içeride çürüyüp gitmenle olur

  • 09 Nisan 2012 20:48

    Hepinizin aklına yanarım.Ekmek sağlayan herkes cezaevinde..Cem uzan dahil kaç kişi kurban edildi..Yerli girişimcilik bitirilirse hepimiz köleyiz.Zaten yarı köle haline getirilmiş bir Türkiye.

  • 09 Nisan 2012 19:44

    ya var ya adam sanki 7 liradan al mı diyor sana adamaın hissesinde düşükten alırsan 1 sene icinde en azından 2 katını görüyor ne yapsın adam akıllı ol sende

  • garip09 Nisan 2012 19:16

    samsundan elinde bohçasıyla istanbula giden gence otogarın çay işletmesini veriyorlar. sizce normal mi? rantı çok yüksek mekanların işletmesini alabilmek kolay mı? garip gence kimse demez mi, kimsin sen ne işin var buralarda, ne işletmesi ne çay ocağı. hayat hikayesi bence, yeşilçam filimlerindeki Kadir İnanırın zengin olma hikayesi gibi aniden hıphızlı olmuş. :)

  • oceanboy09 Nisan 2012 18:45

    bizimde yüce TÜRK adaletinin galipöztürk ün küçük yatırımcılardan kazandığı paraları burnundan gatireceğine olan inancımız tamdır.kamuoyuna saygılarla!!

  • vatandaş09 Nisan 2012 18:29

    1965'te Samsun Ayvacık'ta doğan Galip Öztürk, 1980'li yıllarda 17–18 yaşındayken İstanbul'a gelerek o zamanlar Topkapı'da bulunan şehir terminalinde çay ocağı ve tuvalet işletmeciliği yapmaya başladı. Kısa sürede zengin olmak isteyen Öztürk, elinde hiç otobüs olmamasına rağmen otogardan bir yazıhane kiralayarak 'Star Turizm' isimli firmayı kurdu. Firma bünyesinde kendisine ait aracı olmadığından, araç sahiplerinden komisyon alarak ve çaycılığa devam ederek geçimini sağladı. Ama rivayet odur ki, Öztürk'ün hayatı, 1989'da ünlü uyuşturucu kaçakçısı Hurşit Yavaş'ın kendisine ortak olmasıyla değişti. Yaptıkları anlaşmaya göre; sermayeyi Yavaş sağlayacak, Öztürk işletmeyi üstlenecekti. Öztürk, şirkete sermaye koyamadığı için elde edilecek gelirden daha az pay almayı kabul etti ve eşit ortak sayıldı. Hurşit Yavaş, uyuşturucudan kazandığı söylenen parayla çok sayıda otobüs satın alarak şirketi büyüttü. Bu arada da diğer işlerine devam ediyordu. Yavaş, 1994'te İtalya'da yakalandı ve uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla cezaevine girdi.

  • BORSAZEDE09 Nisan 2012 17:49

    BORSADA 400 KAĞIT VAR BULA BULA BU ADAMIN KAĞTLARINI NİYE ALIYORUZ ARKADAŞLAR HOŞ ARADA BİZ DE YANILIP ALIYORUZ GİDER DİYE AMA YANLIŞ YAPIYORUZ.SAĞLAM KAĞIT ALMAK LAZIMMM GECE RHAT UYUMAK İÇİN.KABAHATİ KENDİMİZDE ARAYALIM.(BEN DE ALDIM ZARARINA VERDİM BİR DAHA TÖVBE.)

  • ilan09 Nisan 2012 17:33

    bence ilanda son 10 yılda kaç milyon tl lik halka arzdan gelir elde etti ve son 10 yılda kaç lira temettü dağıttı, bu bilgiyi de verse iyi olurdu!!!!!..

  • serkan aras09 Nisan 2012 17:23

    Adaletin en kısa sürede yerini bulacağına inanıyoruz.Dualarımız dileklerimiz seninle sayın Galip ÖZTÜRK...

  • hakan09 Nisan 2012 17:16

    DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIP KURTULACAK AKLINCA ZATEN BEN ÇIKACAĞINA EMİNİM NİYE DERSENİZ ............DON'T ADALET

  • işin doğrusu.09 Nisan 2012 17:15

    Arkadaşlar sizler dua edinde kapalı tahtada yakalanmayın bir örneği kendimi göstereyim şuanda elimde EGS, gurubu hisseleri varpeki ben neyapayım sizler genede duaedin tahtanız işlem görüyor,hisseni satsan dahi paralarının birkısmını kuratara biliyıorsun peki 1998de5500tl para yokoldu gitti,keşke açıkolsaydıda fiyatı küçük olsaydı hiçdeğilse paramın bir kısmını kurtara bilirdim,bu yüzden yatın kalkında allaha şükredin.GALİP kısmına gelince oda milletin bedduasını aldı eğer oyatırımcıların paralarını geri kazandıra bilirse belkide o insanlar beddualarını geri çekerler.kalın sağlıcaklan.

  • berrin09 Nisan 2012 16:32

    RAHŞAN AFFIYLA NE LAKASI VAR BU OLAYIN. O ZAMAN RAHŞAN AFFI OLDU HERKEZ CİNAYET İŞLESİN AMA ONLAR SALIVERİLDİ DESİN. ELİNDE KAĞITLARI OLANLAR İÇİN ÇOK UZUCU BİR DURUM. ALLAH SABIR VERSİN. AMA BOYLE BİR DURUMDA VARSA ORTADA YAPACAK BİRŞEY YOK. İNŞ KISA ZAMANDA KAĞITLARI TOPLAR.

  • Quake09 Nisan 2012 16:30

    Hiç unutmam birgün borsada işlem gören vangd hisse senetlerinden 2,62 fiyattan alt kademeleri güzel görünüyor diye aldım 10 dk olmadı emip iptalleri ani satış falan 2,15 taban oldu..Ertesi gün galip öztürk holdingden kap a haber geldi şu kadar sattık falan diye..10 dj yüzde yirmi zarar ve borsa hayatımı bitirdi..Kaybettiğim paralar peki kimin cebine gitti...?

  • necoo09 Nisan 2012 16:27

    Bu ilan hangi gazete yayınlanmış bilen varsa yazarmı arkadaşlar..

  • CAN09 Nisan 2012 15:56

    ilanda ne kadar vergi verdiğini yazsa iyi olurdu

  • 09 Nisan 2012 15:40

    arkadaşlar kimse galip yalakası değil hepimizin keğıdı var ve 49 çalışanı 3 em.mdr ve kardeşi talip öztürk alınınca borsada herkes battı ve batmayada devam ediyor bu kişiler serbest kaldı kağıt kıpırdamadı çünkü haber yapılmadı yapıldıysada köşe bucağa yazıldı alındıkları gibi çarşaf çarşaf haber yapılmadı küçük yatırımcı çöktü herkes çıktıysa oda çıksın eger 6 cinayet azmettirme varsa gereken yapılır ama unutmayın bu büyük bir iş adamı ve olaylar rahşan affına uğruyor ne galip ne metro umurumuzda değil adalet taraftarıyız küçük yatırımcı taraftarıyız teşekkürler

  • 09 Nisan 2012 15:12

    Galip ağa nın amma çok yalakası var farkındamısınız. Kesın ondan nemalananlar burada olumlu seyler yazıyor.

  • misafir 09 Nisan 2012 14:08

    acaba camı inşt ne durumda haberi olan varmı devam ediyormu

  • 09 Nisan 2012 12:29

    kul hakkı yediysen yetim hakkı yediysen işin zor.hisselerini borsada yedi lişradan 0.70 kuruşa kadar satıp yüzlerce garibanın hakkını yedin kaç defa ah aldın beddua aldın.önce o insanlarla helalleş yoksa yüce mevlam sesini duymaz.

  • 09 Nisan 2012 12:25

    her zaman her yerde en büyük galip

  • xyz09 Nisan 2012 12:14

    desteğimiz ve dualarımız galip öztürk için.

  • adalet09 Nisan 2012 12:10

    adaleti kim kaybetti de galip ağa bulsun. bu ülkede adaleti aramak bile seneler sürüyor hemde suçsuz oldugun halde.. galip öztürk için konusmuyorum genelde durum böyle içeride insanlar yatıyor senelerdir neden yattıgı belli değil..

  • Alper YILMAZTÜRK09 Nisan 2012 12:00

    hangi adalet.. adalet varsa içerden çıkamaman lazım onca insanın ocagına incir ağacı diktir haramla kazandığın paralarla cami yaptırmakla ilahi adaletten kaçamazsın

  • 09 Nisan 2012 11:56

    seviyoruz seni seviyoruz

  • AkcaPakca09 Nisan 2012 11:47

    Aklama sürecine başlıyoruz... İstanbul Sefirimiz Galip Agadır :)