E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGALİP ÖZTÜRK GÖZALTINA ALINDI---

GALİP ÖZTÜRK GÖZALTINA ALINDI

GALİP ÖZTÜRK GÖZALTINA ALINDI
15 Kasım 2009 - 11:36 borsagundem.com

METRO Turizm’in sahibi Galip Öztürk, bir iş adamına zorla 2 milyon TL’lik senet imzalattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Öztürk ve 3 adamının emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bir işadamı tehditle kendisine senet imzalatıldığını belirterek polis merkezine şikayette bulundu. İşadamı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yönlendirildi. Şikayetçi işadamı, Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ve adamlarının kendisine zorla 2 milyon senet imzalattığını ileri sürdü. Bu gelişme üzerine Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda Öztürk ve 3 adamını gözaltına aldı. Emniyette bulunan Öztürk ve adamlarının suçlamayla ilgili olarak sorgusu devam ediyor. Galip Öztürk ve 20 adamı 25 Temmuz 2003 tarihinde çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak suçuyla yargılanmış ve serbest bırakılmıştı. 2003 yılında Galip Öztürk'ün Polenezköy'deki evine yapılan baskında, el yapımı tabir edilen ve 25 bin dolar değerinde olduğu belirtilen altın kaplama bir tabanca, biri tabanca 6 adet silah ve 460 adet mermi ele geçirilmişti DHA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)