E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGALİP ÖZTÜRK'ÜN GSD'DEKİ PAYI YÜZDE 12'YE YÜKSELDİ---

GALİP ÖZTÜRK'ÜN GSD'DEKİ PAYI YÜZDE 12'YE YÜKSELDİ

GALİP ÖZTÜRK'ÜN GSD'DEKİ PAYI YÜZDE 12'YE YÜKSELDİ
30 Ekim 2009 - 00:31 borsagundem.com

Tekstilbank'ın yüzde 75 hissesini elinde bulunduran GSD Holding hisselerini borsadan toplamaya devam eden Galip Öztürk, yaklaşık 30 milyon lot alım yaptı.

Metro Grubu bünyesinde bulunan Avrasya Factoring'in GSD Holding'deki payı yüzde 12'ye ulaştı. Galip Öztürk'ün şirketi son alımlarla birlikte elindeki hisse sayısını 30 milyon lotun üzerine taşıdı. Bu arada hisseler de 6 ayda 0.40 liradan 1 lira seviyesine yükseldi. Yüzde 75 iştirak oranıyla GSD Holding'in en önemli şirketi Tekstilbank hisselerinde de yükseliş sürüyor. Galip Öztürk, Vanet ve bazı yatırım ortaklığı hisselerini borsadan hisse toplayarak ele geçirimişti. GSD Holding'de de benzer bir operasyon olup olmayacağını zaman gösterecek. Çok sayıda tekstilcinin ortağı olduğu GSD Holding'de diğer büyük ortak yaklaşık yüzde 20 hisseyi elinde bulunduran Turgut Yılmaz. Yılmaz, elindeki GSD Holding hisseleri sayesinde Tekstilbank'ı da yönetiyor. www.borsagundem.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)