E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGALİP ÖZTÜRK’ÜN YENİ GÖZDESİ LOGO MU?---

GALİP ÖZTÜRK’ÜN YENİ GÖZDESİ LOGO MU?

GALİP ÖZTÜRK’ÜN YENİ GÖZDESİ LOGO MU?
14 Ekim 2009 - 11:16 borsagundem.com

Borsa kulislerinde Logo Yazılım hisseleriyle ilgili söylentiler kulaktan kulağa fısıldanıyor. Satın aldığı şirketleri holding bünyesi altında toplamak isteyen Öztürk’ün Logo’ya göz diktiği iddia ediliyor.

Borsa kulislerine sızan iddialar göre Vanet’i satın alarak ismini Metro Ticari ve Mali Yatırımlar olarak değiştiren ve holding olma yolunda girişimlerini sürdüren Galip Öztürk, borsadan satın aldığı şirketlerle büyümeye devam ediyor. Öztürk’ün ismi son dönemde Logo Yazılım hisseleriyle anılıyormuş. Borsagündem’e ulaşan iddialara göre Öztürk, “Holdingin bir de yazılım şirketi olsun” demiş ve gözüne kestirdiği Logo hisselerini toplamaya başlamış. İddialara göre Öztürk, Entez Menkul’den gelecek 800 bin lotluk satışı bekliyormuş. Hisseleri toplamak için de 1 milyon lot Vanet hissesi sattığı konuşuluyor. Bakalım Öztürk bu operasyonda başarılı olacak mı? Bu arada, ismi son borsa operasyonuna karışan ve hakkında işlem yasağı getirilen Galip Öztürk, halka açık şirketlerdeki paylarını da kızının üzerine devretmeye devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)