E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGaranti’den iki yeni petrol fonu ---

Garanti’den iki yeni petrol fonu

Garanti’den iki yeni petrol fonu
27 Haziran 2011 - 11:29 borsagundem.com

Garanti Bankası, 27 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında %100 anapara koruma amaçlı iki petrol fonunun halka arzını gerçekleştiriyor

Garanti Bankası, 27 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında %100 anapara koruma amaçlı iki petrol fonunun halka arzını gerçekleştiriyor. T. Garanti Bankası A.Ş.'nin B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Yirmiikinci Alt Fonu ismiyle sunulan fon; yatırımcılara, vade sonu olan 25 Nisan 2012’ye kadar fonda kalmaları durumunda, anaparaya ek olarak, yatırım döneminin sonunda Brent cinsinden petrol fiyatında oluşabilecek yükselişten katılım oranı ölçüsünde getiri alma imkanı sunacak. T. Garanti Bankası A.Ş. B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Yirmiüçüncü Alt Fonu ise vade sonunda anaparayı korurken, yatırım döneminin sonunda Brent cinsinden petrol fiyatında oluşabilecek düşüşten katılım oranı ölçüsünde getiri elde etme imkanı sunacak.
Fonlar için dayanak varlık olarak, S&P'nin "S&P GSCI Brent Crude Index ER” endeksi baz alınacak. Minimum giriş tutarı 1.000 TL olan fonlardan ayda 2 kere çıkış imkanı bulunuyor. Ara dönem çıkışlarının piyasa fiyatı üzerinden gerçekleştirileceği fonlarda, anapara koruması yalnızca vade sonu için geçerli olacak.
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, “Geçtiğimiz günlerde çıkardığımız altına ve dolara endeksli anapara korumalı fonlarımızdan sonra şimdi de petrole endeksli iki fonumuzu halka arz ediyoruz. Müşterilerimizin yapılandırılmış fon pazarına yönelik ilgilerine etkin ürünlerle cevap vermeyi amaçlıyoruz. Alternatif fon seçeneklerimizin de, bu ilginin artışında çok önemli bir katkısı var. Garanti Bankası olarak, müşterilerimizin, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için, ürün yelpazemizi yatırım fonları ve yapılandırılmış fon pazarına yönelik yenilikçi ürünlerle daha da zenginleştiriyoruz. Farklı alternatifler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 27 Haziran 2011 14:27

    Değerli Garanti Bankası yatırımcısı bunu yayımlarmısınız bilmem ben bir sürü problem yaşadım banka ile ayni zamanda oğlum kart borcunu 3 gün gecikmeli ödemesi neticesinde Bankalar kredi kartları birliğine takip koydurulmuş bankanız yok diyor Kredi Karları Birliği ver diyor bu sorunu lütfen çözün banka göndermesi Kredi karları nasıl takibe koyar bunun nasıl bir iştir. Dilerim yayınlarsınız