E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGaziantep FK:3 - Fenerbahçe:1---

Gaziantep FK:3 - Fenerbahçe:1

Gaziantep FK:3 - Fenerbahçe:1
19 Aralık 2020 - 18:09 borsagundem.com

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 3-1 kaybetti ve ligde üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Gaziantep'in gollerini 10.dakikada A. Vetrih, 40. dakikada penaltıdan  A. Maxim ve 90+5. dakikada Kenan Özer kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü 24. dakikada Pelkas attı. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe 23 puanla 3. sırada yer aldı. Gaziantep ise 21 puanla Fenerbahçe'yi takip etti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika  Hakem Cüneyt Çakır maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Gaziantep FK başlıyor.

4. dakika Sağ kanattan Pawel Olkowski'nin ceza sahasına gönderdiği ortasında Muhammet Demir'in kafa vuruşu kaleci Oytun Özdoğan'da kalıyor.

7. dakika Nazım Sangare'nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Papy Djilobodji ön direkte topu kafa vuruşu ile uzaklaştırmayı başarıyor.

10 dakika GOLL!! Gaziantep FK Amedej Vetrih'in attığı golle Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Güray Vural'ın kaleci Oytun Özdoğan'ın öne çıktığını görerek kaleyi düşünüyor ve şutunda top üst direkten dönüyor. Direkten dönen top altıpastaki Luiz Gustavo'nun dizine çarptıktan sonra bir anda kaleye doğru yöneliyor ve kaleci Oytun Özdoğan'dan önce davranıp vuruşunu yapan Amedej Vetrih topu ağlara gönderiyor.

15. dakika Sol kanatta Filip Novak'ın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Dimitris Pelkas için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

17. dakika Kevin Mirallas'ın çevirdiği topta ceza sahasında topla buluşan Nouha Dicko'nun şutu Serdar Aziz'in müdahalesi ile kornere çıkıyor.

21. dakika Mert Hakan Yandaş'ın sağ çizgiden ceza sahasına gönderdiği ortasında hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor ve Gaziantep FK savunması topu uzaklaştırıyor.

24. dakika GOOLL!! Fenerbahçe Dimitris Pelkas'ın golüyle Gaziantep FK karşısında 1-1 lik beraberlik golünü buluyor. Mert Hakan Yandaş'ın orta sahadan sağ kanata doğru gönderdiği uzun pasta topla buluşan Nazım Sangare sağ kanattan ceza sahasına gönderiyor, Arka direğe koşu yapan Dimitris Pelkas altıpasta yaptığı gelişine tek vuruş ile topu ağlara gönderiyor..

28. dakika Güray Vural'ın ceza sahası dışından çektiği şutunda topun Nouha Dicko'ya çarpması sonrası Dicko için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

33. dakika Güray Vural'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Nazım Sangare ön direkte gelişine bir vuruşla topu uzaklaştırıyor.

36. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Dimitris Pelkas'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Gaziantep FK savunması topu uzaklaştırıyor.

40. dakika GOOLL!! Gaziantep FK Alexandru Maxim'in penaltıdan attığı gol ile Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçiyor. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Alexandru Maxim yerden sağ köşeye vuruşunda topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek topu ağlarla buluşturuyor.

45. dakika Hakem Cüneyt Çakır ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Gaziantep FK'nın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.

46. dakika Hakem Cüneyt Çakır ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk Fenerbahçe başlıyor.

50. dakika Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Mert Hakan Yandaş için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

54. dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Dimitris Pelkas direk kaleyi düşünüyor fakat top direğin üstünden dışarı çıkıyor.

59. dakika Fenerbahçe Papiss Cisse ile gole çok yaklaşıyor. Luiz Gustavo'nun gönderdiği havadan ara pasında Filip Novak sol kanatta bir anda boş kalıyor ve topu altıpasta müsait durumda olan Papiss Cisse'ye ortalıyor. Papiss Cisse'nin kafa vuruşu yan direkten dönüp tekrar saha içine dönüyor ve Gaziantep FK savunması topu uzaklaştırıyor.

64. dakika Mert Hakan Yandaş'ın indirdiği topta Dimitris Pelkas altıpasta gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderiyor fakat Cüneyt Çakır VAR sisteminin yardımıyla pozisyonun öncesinde ofsayt olduğu kararını veriyor.

70. dakika Mert Hakan Yandaş'ın ortasında ceza sahası içinde Kemal Ademi topu göğsüyle yumuşatıp yarım vole vuruşunu yapıyor ve top üstten auta çıkıyor.

74. dakika  Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Alexandru Maxim'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Kemal Ademi topu uzaklaştırmayı başarıyor.

79. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Alexandru Maxim'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Kemal Ademi topu uzaklaştırmayı başarıyor.

83. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken top arka direkteki Dimitris Pelkas önünde kalıyor. Sağ ayağıyla gelişine vurmak isteyen Dimitris Pelkas iyi bir şut çekemiyor ve top farklı bir biçimde yandan auta gidiyor.

87. dakika Mame Thiam ve Andre Sousa arasında geçen ikili mücadele sonrası Cüneyt Çakır potansiyel penaltı pozisyonu için VAR sistemine başvuruyor ardından Thiam'ın Sousa'ya yaptığı hareketin faul olduğu kararını değiştiriyor.

90. dakika Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 7 dakika ilave ediliyor.

90+3. dakika  kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Serdar Aziz'in indirdiği topu Papy Djilobodji kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

90+6. dakika GOOLL!! Gaziantep FK Kenan Özer'in attığı golle Fenerbahçe karşısında soru 3-1'e getiriyor.

90+7. dakika Hakem Cüneyt Çakır karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor ve mücadele Gaziantep FK'nın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.

İŞTE İLK 11'LER

GAZİANTEP FK: Günay Güvenç, Olkowski, Kana Biyik, Djilobodji, Tosca, Güray, Vetrih, Maxim, Mirallas, Muhammet Demir, Dicko
TEKNİK DİREKTÖR: Marius Sumudica

FENERBAHÇE: Oytun, Nazım, Serdar, Tisserand, Novak, Gustavo, Ozan, Pelkas, Mert Hakan, Ferdi, Cisse
TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

MAÇTAN NOTLAR

Lige oldukça iyi başlayan ve ilk 7 maçında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, son 5 müsabakada ise 3 kez yenildi. Son olarak sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, Gaziantep FK karşısında galip gelerek toparlanmak istiyor. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 23 puan ve averajla 3. sırada girdi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Perotti, Valencia, Tolga Ciğerci, Samatta ve Lemos ile cezalı Altay kafilede yer almadı. Elmacık kemiğinde kırık bulunan Harun Tekin, Altay'ın yokluğunda kadroya alındı.

OZAN VE PELKAS SINIRDA

Sezon başından itibaren orta sahadaki mücadeleleriyle göz dolduran Ozan Tufan ile Dimitris Pelkas'ın 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu isimler, Gaziantep FK karşısında sarı kart görmesi durumunda Medipol Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

GAZİANTEP 10 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ligin son 10 haftasında yenilmeyen, sahasında ise 12 maçtır kaybetmeyen Gaziantep temsilcisi, yarınki karşılaşmasında kendisini en son yenen Fenerbahçe'den puan veya puanlar almanın hesabını yapıyor. Yakaladığı serileri kaybetmek istemeyen kırmızı-siyahlı ekipte, Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Kana Bıyık teknik heyetin görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Savunmacı Junior Morais'in ise sakatlığının sürdüğü ve büyük olasılıkla Fenerbahçe karşılaşmasına yetişmeyeceği bildirildi. Geçen haftaki Medipol Başakşehir maçında kart cezası nedeniyle yedek kulübesinde bulunamayan teknik direktör Marius Sumudica da takımının başında yer alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 132,70
En Yüksek: 135,20
En Düşük: 132,50
Değişim -1,19 %
FK: 8,28
PD / DD: -11,51
İşlem Hacmi 349.619.257
Toplam Adet: 2.620.309
Ağırlıklı Ort.: 133,25
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atakan20 Aralık 2020 15:41

    Ne olacak fenerin bu hali. P.tesi borsada çöker mi acaba. Bu karbonat eroldan hiç bi şey olmaz. Hayatında büyük takım çalıştırmamış biri fenere gelirse olacağı bu olur. Fener tez zamanda eroldan emreden  volkandan kurtulmalıdır. Yoksa bu takım adam olmaz.

  • recai20 Aralık 2020 09:46

    yerli futbolcuları şike ve teşvik primi ile ayartmak kolay oluyordu. yabancı sayısı 9a çıkınca fener, gs çöktü

  • Yanlış trasferlee19 Aralık 2020 22:54

    Her yıl yanlış trasfer. Fenerde yıldız denecek bir futbolcu yok. mesela pelgas verilen paranın daha azı ile çok daha iyi oyuncular olan alanyaspordan Caulker cw Bekastas alınabilinirdi,

  • Y19 Aralık 2020 22:50

    Yanlış transferlerin sonucu.

  • EKRİST19 Aralık 2020 22:18

    Bu takımın bu halde olmasının tek sebebi emre ve volkan ın yanlış transferleri olduğu kanaatindeyim.yaşlı uyumsuz modern futbolla uyumsuz transferlere ağırlık verilmesinden dolayı takımın böyle olacağı baştan belli idi.bunun devamının geleceğini tahmin etmekteyim.

  • Aziz başkan19 Aralık 2020 22:10

    Olaya el koyuyorum ilk seçimde adayım

  • TAMİZ KARTALGÖZ19 Aralık 2020 22:31

    Kralı gelse durum değişmez.Aziz başkan mı futbolu oynuyacak futbolcular oynayacak.bu takım bir çok futbolcunun değişmesi gerekir ki bu da zaman alır takım zaten maddi olarak iyi durumda değil.

  • Sosyete Terzi 19 Aralık 2020 21:45

    Ali Koç bir proje idi. Ama tam tabiri caiz ise : S..tı... Fenerliler artık hep birlikte kahverengi pantalonlarımızı giyelim. Kokusu mu ? Artık onu da ferdii halledelim canım, olmaz mı ?

  • RAMO CANCAN19 Aralık 2020 21:30

    Hisse senedi fiyatı 30 TL olan FB bakarmısınız.gelen vuruyor giden vuruyor.nasıl 30 TL lik bir fiyatlı şirket olur haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  • Eski 1 Fenerli 19 Aralık 2020 21:13

    Fener sana GÜLLE GÜLLE...

  • Çakır19 Aralık 2020 21:07

    Herşey çok güzel olacak!!!!

  • selamı 19 Aralık 2020 21:02

     edersın yaptıgın degısıklıkler oyun okuma ve takımın kondısyonu  besıktas macından berı tartısılıyor