E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarGE CAPITAL'DEN GARANTİ AÇIKLAMASI---

GE CAPITAL'DEN GARANTİ AÇIKLAMASI

GE CAPITAL'DEN GARANTİ AÇIKLAMASI
25 Şubat 2010 - 14:38 borsagundem.com

General Electric (GE) Capital Global Banking, basında yer alan haberler doğrultusunda, Garanti Bankasındaki hisseleri ile ilgili stratejik opsiyonları değerlendirdiğini teyit etti.

GE Capital Global Banking'den yapılan yazılı açıklamada, bu kararın, GE'nin altyapı ve teknoloji gibi temel endüstriyel iş kollarındaki yatırımlarını artırarak, finansal hizmetler bilançosunu azaltıp, daha küçük ve spesifik alanlara odaklı bir GE Capital yaratmak doğrultusunda uyguladığı küresel hedeflerinin sonucu olduğu belirtildi. GE Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Kürşat Özkan, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti: ''Garanti Bankasındaki yatırımımızı gözden geçirme yönünde aldığımız karar, Garanti Bankasının başarılı performansının ve GE'nin portföyü çerçevesindeki bu yatırımın cazibesinin bir sonucudur. Bu gelişme, Türkiye'nin, GE'nin endüstriyel yatırımları için heyecan verici ve önemli bir lokasyon olduğu gerçeğini değiştirmemektedir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)