E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarGE'den 1.3 milyarlık satın alma---

GE'den 1.3 milyarlık satın alma

GE'den 1.3 milyarlık satın alma
13 Aralık 2010 - 16:37 borsagundem.com

General Electric, petrol ve doğalgaz firması Wellstream'i 1,3 milyar dolara satın aldı

GE yaptığı açıklamada, Wellstream'ı enerji birimini desteklemek için 1,3 milyar dolara satın aldığını, satın almanın gelecek yılın ilk çeyreğinde tamamlanmasını umduğunu bildirdi. Petrol ve doğal gaz sektörü içinABD'li General Electric (GE) İngiliz petrol ve doğalgaz firması Wellstream'i 1,3 milyar dolara satın aldı. 
GE yaptığı açıklamada, Wellstream'ı enerji birimini desteklemek için 1,3 milyar dolara satın aldığını, satın almanın gelecek yılın ilk çeyreğinde tamamlanmasını umduğunu bildirdi. 
Petrol ve doğal gaz sektörü için boru üreten Wellstream, GE'nin daha önceki iki teklifini düşük olduğu gerekçesiyle reddetmişti. İngiliz firma, petrol ve doğalgaz arama çalışmalarının arttığı Brezilya'da önemli bir yere sahip bulunuyor. 
GE Oil & Gas şirketinin Üst Yöneticisi Claudi Santiago, Wellstream'ı satın almayı mantıklı yapan birçok sebepten birinin Brezilya olduğunu, denizaltı büyümenin Brezilya'dan geleceğini söyledi. 
GE, anlaşmanın aynı zamanda Afrika ve Asya'da büyüme kapasitesini destekleyeceğini de belirtti.
boru üreten Wellstream, GE'nin daha önceki iki teklifini düşük olduğu gerekçesiyle reddetmişti. İngiliz firma, petrol ve doğalgaz arama çalışmalarının arttığı Brezilya'da önemli bir yere sahip bulunuyor. GE Oil & Gas şirketinin Üst Yöneticisi Claudi Santiago, Wellstream'ı satın almayı mantıklı yapan birçok sebepten birinin Brezilya olduğunu, denizaltı büyümenin Brezilya'dan geleceğini söyledi. GE, anlaşmanın aynı zamanda Afrika ve Asya'da büyüme kapasitesini destekleyeceğini de belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)