E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGedik Yatırım ile El Clasico heyecanı!---

Gedik Yatırım ile El Clasico heyecanı!

Gedik Yatırım ile El Clasico heyecanı!
04 Kasım 2019 - 09:06 borsagundem.com

Gedik Yatırım, yine çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Daha önce Formula 1 heyecanı yaşatan Gedik Yatırım, bu sefer 3 şanslı yatırımcıyı unutulmayacak bir El Clasico deneyimi için İspanya - Madrid’e götürüyor.

Yeni hesap açan ve Gedik Trader mobil veya web üzerinden 50.000 TL işlem hacmini sağlayan yatırımcılar Netflix hediye kartı ve 1 yıl ücretsiz anlık borsa verisi kazanıyor.

Şirket 3 yatırımcıyı istedikleri bir yakınları ile çift olarak Real Madrid – Barcelona maçına götürüyor. Ayrıca eşsiz bir Madrid turu ile bu heyecanı katlıyor. Son yılların popüler dizisi La Casa De Papel’in çekildiği mekanlar da geziye dahil edimiş.

İSPANYA’DA EL CLASİCO HEYECANINI YERİNDE YAŞA!

İspanya’nın dünyaca ünlü el clasico derbisinde Real Madrid – Barcelona maçı heyecanını tatmak isteyenlerin katılacağı çekilişle ilgili kampanya detaylarında yer alan bazı bilgiler ise şöyle: 

“Gedik Yatırım’da yeni hesap açanlar 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Ayrıca Gedik Trader Mobil ve Web platformlarından her 50.000 TL’lik Hisse veya VİOP işlem hacmine 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Yeni hesap açanlar İlk 50.000 TL lik işlem hacmine Netflix hediye kartı ve 1 yıl ücretsiz anlık borsa verisi de kazanıyorlar.

Mevcut yatırımcılar, yapacakları her 50.000 TL Hisse veya VİOP işlem hacmi ile kampanyaya katılabilecekler ve 1 çekiliş hakkı kazanabilecekler.

Gedik Trader ile tüm yatırımcılar yüksek hıza kavuşuyor. Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı da İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde işlem yapabiliyor. Yatırımcılar; ayrıntılı piyasa analizlerine, gösterge ve gelişmiş grafiklere, internet üzerinden tüm cep telefonları veya farklı cihazlar ile erişip işlem yapabiliyor.

Gedik Trader üzerinden kullanıcılar müşteri olmasa da ister haftalık, ister aylık paketlerle anlık borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan anlık borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama içi satın alma sistemi üzerinden dileyen herkes “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN LİNKİ TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)