E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGedik'te atama---

Gedik'te atama

Gedik'te atama
07 Mayıs 2013 - 13:47 borsagundem.com

Gedik Portföy’e Genel Koordinatör olarak Banu Kavak Dural Atandı

Gedik Yatırım ve Gedik Holding iştiraki olan GEDİK Portföy A.Ş., sermaye piyasalarındaki hedeflerini büyüterek kadrosunu geliştiriyor. Gerek kurumsal gerek bireysel yatırımcılara katma değerli çözümler sunan, geniş ürün yelpazesi, arkasındaki güçlü sermaye yapısı ve güçlenen kadrosu ile sektörün öncü portföy yönetim şirketlerinden biri olma yolunda hedeflerini büyütüyor.
GEDİK Portföy’deki bu yapılanma kapsamında, Genel Koordinatörlüğe sektörün deneyimli isimlerinden Banu Kavak Dural atandı.
Üsküdar Amerikan Kız Lisesi ve İ.Ü. İngilizce İktisat Mezunu olan Banu Kavak Dural, finans piyasalarındaki kariyerine, 1993 yılında Marbaş Menkul Değerler’de Yatırım Uzman Yardımcısı olarak başladı. 2004 yılına kadar çeşitli banka ve aracı kurumlarda Yurtiçi Borsa İşlemleri Yönetmeni ve Fon Yöneticisi olarak görev yapan Dural, 2004 - 2009 yılları arasında Finansbank Özel Bankacılık Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Merrill Lynch’te Varlık Yönetimi Yatırım Danışmanlığı Direktörü olarak kariyerini sürdüren Dural, GEDİK Portföy’e katılmadan önce son olarak Rhea Portföy’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)