E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivGeleceğin araçları böyle tasarlanıyor---

Geleceğin araçları böyle tasarlanıyor

Geleceğin araçları böyle tasarlanıyor
28 Ocak 2012 - 01:49 borsagundem.com

Dassault Systemes, otomotiv sektörünün geleceğine de ışık tutuyor.

3D teknolojileri ve Ürün Yaşamdöngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde lider Dassault Systèmes, otomotiv sektörünün geleceğine de ışık tutuyor. Kuzey Amerikada yılın en başarılı otomotivlerinin seçildiği NACTOY Ödüllerine (North American Car and Truck of the Year) damgasını vuranlardan olan Dassault Systèmes, finale kalan son altı otomobilin tasarımlarının CATIA yazılımının kullanılarak geliştirildiğini açıkladı. Dassault Systèmesin CATIA tasarım yazılımı kullanılarak NACTOY 2012de finale kalan modeller şu şekilde sıralanıyor: BMW X3, Honda CR-V, Land Rover Range Rover Evoque, Ford Focus, Hyundai Elantra ve Volkswagen Passat.
Dünyanın önde gelen araba ve kamyonet üreticileri, yaklaşık 30 yıldan bu yana CATIA, DELMIA, ENOVIA ve SIMULIA yazılımlarını da kapsayan Dassault Systèmesin Ürün Yaşamdöngüsü (PLM) çözüm ve ürünlerine güveniyor. Günümüzde büyük araba imalatçılarının hemen hepsi Dassault Systèmes PLM çözümlerini kullanıyor ve bütün yeni araçların çoğunluğu CATIA kullanılarak geliştiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)