E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGelişen piyasalar geriliyor---

Gelişen piyasalar geriliyor

Gelişen piyasalar geriliyor
28 Nisan 2014 - 11:23 borsagundem.com

Gelişen piyasa hisseleri, Çin ve Rusya piyasalarındaki düşüşün öncülüğünde, bir ayın en düşüğüne geriledi

Gelişen piyasa hisseleri, Çin borsasında yeni hisselerin fonları ayıracağı endişesi ve Rusya'ya yönelik olası yaptırımların Rusya hisselerini düşürmesi ile, bir ayın en düşüğüne geriledi. 

Şanghay Bileşik Endeksi beş haftanın en düşüğüne geriledi. China Life Insurance Co., kârının düşmesi ile yüzde 3.9 geriledi. Rusya Micex Endeksi, Morgan Stanley'in ülke hisselerinin notunu düşürmesi ile altı haftanın en düşüğünde. Tayvan'da Taiex Endeksi 25 Nisan'da 11 haftanın en büyük kaybını yaşamasının ardından, Catcher Technology Co. ve Largan Precision Co.'nun değer kazanması ile bugün yükseldi. 

MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 0.1 gerileyerek Hong Kong saati ile 14:15'te 992.42 puanda ve 28 Mart'tan bu yana en düşük kapanış seviyesine hazırlanıyor. Yatırımcılar ayrıca Avrupa'nın doğusundaki gelişmeleri izliyor. Yetkililere göre ABD ve Avrupa Birliği (AB) bugün, krizin tırmanması üzerine Rusya şirketleri ve Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın bazı bireylere yönelik yeni yaptırımlar açıklayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)