E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGelişen piyasalarda 1993'ten beri en iyisi---

Gelişen piyasalarda 1993'ten beri en iyisi

Gelişen piyasalarda 1993'ten beri en iyisi
08 Ağustos 2017 - 11:34 borsagundem.com

Gelişen piyasa odaklı kaldıraçlı hesaplar, 2009'dan bu yana olan en iyi yılını geçiriyor

Hedge fonları, dünyanın çoğu bölgesinde sermaye çıkışlarına maruz kalıp müşterileri memnun etmek için ücretleri kısmak zorunda kalsa da, gelişen piyasalarda hala yüksek kar sağlıyor.

Hedge Fund Research Inc.'ye göre, gelişen piyasa odaklı kaldıraçlı hesaplar, 2017'nin ilk yedi ayında yüzde 14 getiri sağladı. Bu hesaplar, ortalama yüzde 20 getiri sağladıkları 2009'dan bu yana olan en iyi yılını tamamlama yolunda ilerliyor. 

Gelişen piyasalar, daha hızlı büyüme ve daha dar cari açıklar ile, gelişmiş ülkedeki mevkidaşlarını geride bırakıyor. Bir yandan, Japonya, Avrupa ve ABD'deki düşük faizler, daha riskli varlıkları daha çekici hale getiriyor. Gelişen piyasa hisse senetleri, yılın ilk yarısında 1993'ten bu yana olan en büyük aylık kazançlarını sağladı. 

Gramercy Fund Management'ta para yöneticisi Robert Rauch, "Gelişen Piyasa hedge fonları, büyük ölçüde değer arayışına bağlı olarak bu yıl oldukça güçlü bir performans sergiledi" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)