E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGenç futbolcu ölümden döndü---

Genç futbolcu ölümden döndü

Genç futbolcu ölümden döndü
30 Nisan 2012 - 10:48 borsagundem.com

Genç futbolcunun kullandığı otomobil, iki araca birden çarparak durabildi

Kayserispor Kayserispor'un başarılı futbolcusu Ömer Şişmanoğlu ölümden döndü. Meydana gelen kazada futbolcunun kullandığı otomobil ile polis otosu hurdaya döndü.
Edinilen bilgiye göre Kocasinan İlçesi Erciyes Evler Mahallesi Tuna Caddesi kavşağında meydana gelen kazada, Ömer Şişmanoğlu ve kardeşi Yasin Şişmanoğlu'nun içinde bulunduğu 38 HS 970 plakalı otomobilin, önce kavşaktan çıkan 34 NE 295 plakalı otomobile ardından da yol güvenliği için kavşakta bulunan 38 A 5544 plakalı polis otosuna çarptığı öğrenildi.
Kaza sonrasında kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri futbolcu Ömer Şişmanoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından Ömer Şişmanoğlu Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ekipleri kavşakta başka bir kazanın olmaması için önlem alırken, itfaiye ekipleri de olay yerinde herhangi bir patlama olmaması için tedbir aldı.
Yetkililer, Ömer Şişmanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)