E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGenç Sultanlar'dan süper dönüş!---

Genç Sultanlar'dan süper dönüş!

Genç Sultanlar'dan süper dönüş!
21 Ağustos 2012 - 11:58 borsagundem.com

Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası Finallerinin üçüncü gününde Türkiye müthiş bir geri dönüşe imza attı

Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası Finallerinin üçüncü gününde Türkiye müthiş bir geri dönüşe imza atarak 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Slovenya’yı 3-2 mağlup etmeyi başladı.
Karşılaşmaya Çağla’nın başarılı servisleri ile başlayan Milli Takım, Kübra’nın bloklardaki kurduğu üstünlükle birinci setin ilk teknik molasını 8-4 önde tamamladı. Molanın ardından bu kez Slovenya iyi servisler atarak milli takımın iyi hücum yapmasını engelledi ve skorda dengeyi sağladı (11-11). Setin devamında manşet hataları yanında hücumlardaki etkisizliği nedeniyle ikinci teknik molaya 16-14 önde giren rakip takım, seti 25-23 kazandı.
Milli takım ikinci sete de istediği gibi başlayamadı. Slovenya etkili oyuncuları Blange ve Planinsec ile hücumlarda etkili oynadı. Pasör Najdic oyunu iyi yönlendirdi. Manşette istediği verimi alamayan milli takım 16-11 geride tamamladığı ikinci teknik molanın ardından seti de 25-17 kaybetti.
Üçüncü sete Genç Milliler oldukça istekli başladı. İyi servis atıp, hücumlarda da kısa topları sayıya çevirdi. Setin ilk teknik molasını 8-1, ikinci molayı da 16-8 önde tamamlayan Genç Sultanlar seti 25-17 kazandı.
Dördüncü sete iyi başlayan takım 4-1 öne geçti. Ortadan ve köşelerden iyi hücumlar yapan Genç Milliler, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Sahadaki takım uyum sağlayınca 12-6’da Slovenya molası geldi. Etkili ve akıllı hücumlara iyi savunma da eklenince ikinci teknik mola ekibin 16-7 üstünlüğünde geçildi. Oyunun karakteristiğinde bundan sonra bir değişiklik olmadı, Şeyma’nın smaçı ile seti 25-12 kazanan Ay-Yıldızlılar 2-2’lik eşitliği sağladı ve maçı final setine taşıdı.
Final setinde de üstün performansını serileyen Genç Sultanlar son seti de 16-14 alarak karşılaşması 3-2 kazandı. Bu sonuçla Türkiye oynadığı 3 maçı da kazanarak şampiyonada yoluna namağlup devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)