E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGenç Tarzan Fenerbahçe'de!---

Genç Tarzan Fenerbahçe'de!

Genç Tarzan Fenerbahçe'de!
26 Nisan 2011 - 21:27 borsagundem.com

Fenerbahçe, Manisaspor'un genç yıldızı için kulübüyle anlaştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile anlaştı. Sarı-lacivertliler, genç yıldız Yiğit İsmail Gökoğlan için 3,5 milyon euro ve bir oyuncu verecek.
Fenerbahçe, Manisaspor'un genç orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan'ın transferini bitirdi. Manisa Başkanı Kenan Yaralı ile arası çok iyi olan Aziz Yıldırım, Yiğit Gökoğlan için söz aldı. Sarı-lacivertliler, 3,5 milyon euro ve bir futbolcu verecek.
"FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM"
Geçen sezon da Yiğit'i isteyen ancak alamayan Fenerbahçe yönetiminin, bu kez formayı giydirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yiğit, yakın arkadaşlarına Fenerbahçe ile anlaştığını açıklarken, geçtiğimiz günlerde bir araya gelen taraflar da sözlü anlaşma sağladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selim27 Nisan 2011 08:13

    Fener de orta sahaya ve forvete transfer şart.Doğru dürüst bir santrafor bulamıyorlar.Nihang bekleneni veremedi,zaten sakat.Semih yaşlandı,Guiza nın kapasitesi ise belli,iyi niyetli olmak yetmiyor.Yiğit orta sahaya ilaç olabilir.Emre yalnız kalıyor.