E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"George ne demiş, Hans ne demiş bizi ilgilendirmiyor"---

"George ne demiş, Hans ne demiş bizi ilgilendirmiyor"

George ne demiş, Hans ne demiş bizi ilgilendirmiyor
12 Kasım 2016 - 16:57 borsagundem.com

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün cenazesine katıldı. Cumhurbaşkanı ve başkakan ön safta yer alırken cenaze namazını şehidin babası kıldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda yaralanan ve Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün cenaze töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu topraklar için bu millet çok şehit verdi. Bu alçaklar, bu ahlaksızlar, bu adiler zannediyorlar ki Kandil'de, şurada burada alçakça yaptıkları bu suikastlarla bir yere varacaklar. Varamayacaklar. Biz Muhammed Fatihlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Allah'ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız. Eğer bunların kökünü biz kazıyamazsak bunun hesabını indi ilahide veremeyiz." şeklinde konuştu.

İdam cezası hakkında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"İdamla ilgili konu zaten hükümetin de gündemindedir. Parlamento da bu kararı verdikten sonra 'Cumhurbaşkanı olarak bu kararı ben onaylarım' dedim ve bununla ilgili kararı Batı veremez, bununla ilgili kararı biz veririz. Şahsa karşı işlenmiş suçun affedicisi o şahsın varisleridir, devlet değildir. Bu, devlete karşı işlenmiş bir suç değildir. Devlete karşı işlenen suçları devlet affedebilir, o ayrı mesele. Ama şahsa karşı olanda tek af yetkisi onun varislerindedir. Dolayısıyla George şöyle demiş, Hans böyle demiş onlar bizi ilgilendirmiyor. Allah ne demiş. Bizi o ilgilendiriyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salomon ne demiş 13 Kasım 2016 11:26

    Bu kadar borç harç ve döviz açığı varken döner dolaşır sıcak paracı salomon ne demiş ona bakılır

  • paşalı13 Kasım 2016 11:09

    yahudi para baronları da ne demiş umurumuzda olmazsa ve buna rağmen batmazsak bağımsızlığı ilan ederiz

  • KILIÇ12 Kasım 2016 22:14

    LİDERLER DÜNYAYA ZOR GELEN İNSANDIR SİZİN LİDERLİGİNİZ TÜRK MİLLETİNE GÜÇ VERİYOR ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAH SİZE UZUN ÖMÜR VERSİN.

  • eyyp197812 Kasım 2016 18:29

    milletin lafıyla olmaz kendi birliğimizi kuralı ...

  • eyyp197812 Kasım 2016 18:28

    ali ne demiş veli ne demiş çorçinyo ne demiş bizi ilgilendirmiyor..