E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGerçek lider Terim---

Gerçek lider Terim

Gerçek lider Terim
13 Şubat 2012 - 07:26 borsagundem.com

UEFA zaferi sonrası başarı paylaşımındaki sıkıntının en önemli tanığı Terim’den camiaya uyarı...

G.Saray’da son dönemlerde dedikodu, gerilim ve sıkıntılı günler yaşanırken sessizliğini bozan kurt hoca “Kavgayı bırakın. Geleceği planlayalım. Kazanırken bir araya gelmeyi öğrenmeliyiz” mesajı ile takdir topladı.
G.SARAY’DA takım ligi zirvede götürürken sürekli olarak kulüpte gerilim havasının esmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim yaptığı birlik beraberlik çağrısı ile camianın takdirini topladı. Transfer döneminin sona ermesinin ardından yönetimin sürekli olarak çekişmeler ile gündeme gelmesi, G.Antep deplasmanında yaşanan yemek krizi, ardından 3 yöneticinin özür dilemesi ve Eric Gerets’in Kayseri maçını izlemesiyle çıkan spekülasyonlar sonrasında kurt hoca Kayseri galibiyetinin ardından şu açıklamalarıyla dikkat çekti:.
‘ASLA HAK YEMEM’
“GENEL olarak ben her oyuncuma aynı mesafede davranırım. Hak yememek için çaba gösteririm. Kendi kardeşimi bile zamanında oynatmadım. Bu kadar adil davranırım. Yönetim kurulu adına da birini, bir başkasının önüne geçirmem. Ancak G.Saray’ın bu kadar mutlu günlerinde, konular bunlar olmamalıdır. Konu, vizyonumuzu nereye taşımalıyız olmalıdır. Bundan sonraki yıl planları yapılmalı, G.Saray nasıl daha iyi olur, ekonomik durum nereye çekilebilir, idari olarak tavan yapılabilir mi, Türk Telekom Arena’da neler yapılabilir?
MESAJLARI NET!
BEN bir G.Saraylı olarak bunları görmek isterim. Üzüntüm, böyle mutlu günlerde, bir araya gelmemizin en ihtiyaç olduğu dönemlerdeyiz. Büyüdükçe küçülmesini bilmek gibi, iyi gittikçe de birlik olmasını bilmeliyiz. Çünkü ortak paydamız G.Saray. Şahsi egolarımızı askıya asmamız lazım. Ben böyle bakıyorum. Ümit ediyorum televizyon ve gazetelerde yeni planlarımızla, programlarımızla, samimi dostluklarımızla ve bir araya gelmelerimizle anılırız.”
FATİH Terim’in bu açıklamasıyla net olarak “Kavgayı bırakalım, geleceği planlayım. Kazanırken bir araya gelmeyi öğrenmeliyiz” mesajı verirken 2000 yılına vurgu yaptığı ifade edildi.
Sarı-kırmızılıların UEFA Kupası’nı kaldırmasının ardından başarı paylaşımındaki sıkıntıya göndermede bulunan Terim’in aynı acı tecrübelerin yeniden yaşanmaması için böyle bir çıkışta bulunduğu belirtildi.
Hakan Balta seferberliği
ADETA lanetlenen sol kanat, Fatih Terim’in tüm hesaplarını altüst etti. G.Antep maçında dizinden sakatlanan Hakan Balta’dan sonra hafta içi Popescu’nun takımıyla yapılan maçta Çağlar’ı da kaybeden İmparator, o bölge için son alternatif olan Riera’nın Kayseri karşılaşmasında cezalı duruma düşmesiyle sıkıntıya girmişti.
Sağlık heyetinden daha önce 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Balta’nın Mersin İdman Yurdu maçına kadar hazır olmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, en kötü ihtimalle sol bekte Engin’e şans verecek.
Bu 3’lüye özür ayarı
G.SARAY’DA Ünal Aysal’ın ‘Otoritemi göreceksiniz’ demesinin ardından, yönetim içinde gerginlik yarattıkları öne sürülen Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Sedat Doğan’ın önceki gün özür dilemesinin altında başkan gerçeği yattığı öğrenildi. Ünal Aysal’ın, bu 3’lüyle yayınladıkları ortak açıklamadan önce teker teker görüştüğü ve ismi geçen yöneticileri net şekilde uyardığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)