E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGeriye sadece AK Parti kalır---

Geriye sadece AK Parti kalır

Geriye sadece AK Parti kalır
25 Haziran 2015 - 07:16 borsagundem.com

CHP’li Bekaroğlu, Bahçeli’nin tavrı nedeniyle yüzde 60‘lık bloktan koalisyon olamayacağını söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu  Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada partinin önceliğinin ‘yüzde 60’lık bloktan’ yana olduğunu belirterek, “Sayın Bahçeli’nin tutumu, böyle bir koalisyonu imkansız hale getiriyor. Bu tutum devam edecekse, Bahçeli tutumunu değiştirmeyecekse böyle bir koalisyon ‘olmayacak’ demektir. Bundan sonra ne kalıyor? Adalet ve Kalkınma Partisi koalisyonları kalıyor” dedi.

14 ilke önemli

Bekaroğlu şunları söyledi: “CHP hiçbir partiye kapılarını kapatmıyor. CHP’nin 14 maddesi var. Bunlar AKP ile oturulup henüz konuşulmadı. CHP-AKP koalisyonuyla ilgili çok kesin bir şey yok.”

Kolaylaştırır...

Bekaroğlu, Baykal’ın  TBMM başkanlığına aday gösterilmesinin herhangi bir koalisyonun sonucu olmadığını söyledi. Bekaroğlu, Baykal’ın TBMM başkanı seçilmesinin, kurulacak bir koalisyonu kolaylaştırıcı rol üstleneceğini savundu. Bu arada AA’nın haberine göre CHP’de kimi isimler  AK Parti’li koalisyona temkinli yaklaşırken, bazı yöneticiler de CHP’nin 14 ilkesi çerçevesinde bu koalisyonun kurulabileceğini belirtiyor. CHP’li çoğu milletvekili ise ‘partinin uzun yıllar iktidardan uzak olduğu ve bu şansın iyi değerlendirilmesi gerektiğini’ savunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EZİKLĞİN BÖYLESİ.25 Haziran 2015 13:56

    Seçimlerde verilen sözleri unutanları biz vatandaşlar olarak hep izliyoruz verilen sözleri vede akp nin yaptığı haksızlıkların üzerlerini kapatmalarına göz yumanlarıda sandıkta hesaplaşma gününe bekleyerek onlara çok acı bir ders vermeye çalışacağız.sakın unutmayın bu MİLLETE verdiğiniz sözleri SAKIN UNUTMAYIN bizlerden sizlere hatırlatması.bir akp li olarak bundan böyle birdaha akp ye oyumuz olmayacaktır zaten seçimlerdede belli olmadımı bundan böyle erken seçim bile olsa akp genede oy kaybedecektir bir çok arkadaşımlan beraber konuştuk bir çoğu ben gene tek başına iktidar olur diye akp ye oy verdim amma erken seçim olursa zaten TABLOYUDA gördük işte ozaman akp yi bizlerde desteklemiyeceğiz dediler nedenine gelince parti içi çıkarların hepsi tersine dönmüş yani çıkarlar vede çıkarcılar arasında kavgalar başlamış şimdi erken seçime gitseler ceplerine parada giremiyecek 13 yıllık kazandıkları paralarlan hayatlarını sürdürmeye çalışacaklardır insanlar bunları okusunda belki bir ders çıkartırlar .

  • AKP=Baykal=Bahçeli25 Haziran 2015 13:19

    Ülkeyi AKP zihniyetine teslim eden ve 13 yılda ülkeyi yıkılma eşiğine getiren RTE nin hamileri BAYKAL ve BAHÇELİ dir.