E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek'in istifa haberinin ardından Erdoğan'dan açıklama---

Gökçek'in istifa haberinin ardından Erdoğan'dan açıklama

Gökçek'in istifa haberinin ardından Erdoğan'dan açıklama
23 Ekim 2017 - 20:01 borsagundem.com

Gökçek'in istifa edeceğini duyurduğu dakikalarda Erdoğan da Twitter'dan bir açıklama yaptı ve "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık." açıklamasında bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu. Melih Gökçek istifa edeceği tarihi Twitter'dan duyurdu ve "İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim." açıklamasında bulundu.

Gökçek'in istifasını duyurduğu dakikalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter'dan açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, paylaşımında dün İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2023 Gençlik Şurası"nda yaptığı konuşmada gençlerle beraber çektirdiği fotoğraflara da yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dört paylaşımının her biri ilk saniyelerde 4 binin üzerinde beğeni alırken, "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık." paylaşımının 8 bin beğeni alması dikkati çekti.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık.

Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız.

Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak.

Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkânların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum."

Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika24 Ekim 2017 05:54

    Makam sevdası, koltuk sevdası olmayan babaların çocukları nasıl oluyorda genç yaşlarında büyük servet sahibi oluyor. Babalarından daha yetenekli ve çalışkan olduklarından mı ?

  • kader23 Ekim 2017 23:07

    dinazor paraları gittide gittii.... o zaman neden müdahale edilmedi. adam belediyenin paralarını dinazora harcayacağına metroya harcasın diyemediniz.

  • emekci23 Ekim 2017 22:49

    demokrasilerde halkın dediği olur. kabile devletlerinde ise reisin dediği olur

  • Vatandaş23 Ekim 2017 21:55

    Erdoğan 2019 da ağır bir yenilgi alacak. Bu operasyonlar hayır çıkan illerde akp nin daha da oy kaybetmesine yol açacak. Şimdiden geçmiş olsun Erdoğan’a.

  • aslı23 Ekim 2017 21:54

    Allah sana güç kuvvet versin. seni çok seviyoruz ama akpli belediyeler gerçektende çok azmışlardı. Ali Kıran baş kesen kesildiler. hepsi cebini dolduruyor , eski türkiye geldi. hizmet veriyorlar ama ceplerinide dolduruyorlar.

  • ersoy23 Ekim 2017 21:33

    Borsa düşer artık.

  • Balıkesir in ankara-bursa out23 Ekim 2017 21:09

    Yerel seçimde aday göstermilmeyecek başkanlar seçim gelmeden istifa ettiriyorki yerine geleceklerin seçime kadar kendilerini halka tanitması amaçlanıyor ve referandumda hayır çıkan illerde fatura belediye başkanlarına kesiliyor . Oysaki sorun belediyelerde değil parti yönetimi ve tek adamda akp nin bu hareketi sonuç getirmeyecek hatta zorlayarak istifa akp ye oy kaybettiriyor . artık erdoganin acitasyon politikası ters tepiyor gençler akp den şikayetçi akp 40 yaş ve üstü seçmenden oy alıyor bu seçimde işler karışık.

  • metafor23 Ekim 2017 20:39

    sendende bekliyoruxz.

  • Mert Erdal23 Ekim 2017 20:14

    Keşke geçen cumartesi verseydi bu bahane ile borsayı düşürdüler.malı zararına satan sattı kapan kaptı yarın al alabilirsen. yatırım tavsiyesi değildir yani kişisel düşünceler