E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGOLDAŞ ALTIN ÇIKARMA İŞİNİ ASKIYA ALDI---

GOLDAŞ ALTIN ÇIKARMA İŞİNİ ASKIYA ALDI

GOLDAŞ ALTIN ÇIKARMA İŞİNİ ASKIYA ALDI
04 Ocak 2010 - 09:27 borsagundem.com

Fransa'nın ikinci büyük bankası Societe Generale'in, satılması için verdiği 500 milyon dolarlık 15 ton altının buhar olduğu iddiasıyla kendini bir skandalın ortasında bulan Goldaş, girdiği sıkıntılı süreçte bazı planlarını askıya almak zorunda kaldı.

Goldaş, iştiraki Belgium Trading Company/Mali-SARL'ın (BTC) altın çıkarma faaliyeti ile ilgili planının 3 yıl süreyle ertelendiğini açıkladı. Goldaş'tan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, global krizin yanı sıra Societe Generale ile 2008 yılında başlayan hukuki ihtilafın etkisiyle yurtdışı diğer tedarikçileri ile ticari ilişkilerinin olumsuz etkilendiği belirtilerek, "BTC, altın çıkarma faaliyeti ile ilgili planını 3 yıla kadar ötelemek zorunda kalmıştır" denildi. Fransa'nın ikinci büyük bankası Societe Generale'in, satılması için verdiği 500 milyon dolarlık 15 ton altının buhar olduğu iddiasıyla kendini bir ska... ( KB)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)