E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüGOLDS: İflas erteleme---

GOLDS: İflas erteleme

GOLDS: İflas erteleme
14 Ocak 2013 - 10:15 borsagundem.com

Şirket iflas erteleme davası açmasıyla birlikte 1 milyon TL değerinde tahsisli sermaye artırımı gerçekleştirecek

Goldaş Kuyumculuk, iflas erteleme davaları açtı. Bunun sonucunda verilecek olası tedbir kararı ile şirket faaliyetlerine herhangi bir hukuki engelle karşılaşmadan faaliyetlerini sürdürebilecek. Ayrıca şirket, çıkarılmış 200 milyon TL sermayesini, Goldart Holding'e tahsisli olarak 1 milyon TL artırarak 201 milyon TL'ye ulaşmasına ilişkin karar aldı.
GOLDS yüzde 3.77 kayıpla 0.51 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • goldszede 20 Mart 2013 21:55

    bir mahkeme hikayesidir gidiyo topu çevirip duruyolar kendi aralarında saten işlemlerde belli oluyo al gülüm ver gülüm dar alanda kısa paslaşmalar olan bizlere oluyo 0.90 maliyetim var 4 sene olmuş bu hissedeyim hani borsada uzun vade kazanılırdı bu kunpasın içinde bankalarda var özellikle iş bankası hisse yukarı yapacağı zaman banka devamlı arıza veriyo ne gariptir ki hep yukarı yapacağı zaman bu arızayı veriyo ve işlem yaptırmıyo çünki onlar daha önceden gözaltıpazarına alınacağını biliyorlardı bunlar iyi bilinsin tabi yalınkayalarda bu işin içinde onlarda iyi niyetli olmadığı ortadaki hisseyi başı boş bırakıyorlar nerde 2 sene önce ötüyolardı herşeyi güzel güzel yaglı ballı anlatıyolardı şimdi neredesiniz sahtekarlar ama yukarda ALLAH var hepinizin belasını versin ağlayanın parası gülene nasip olmaz sizdende acı bir şekilde çıksın

  • hacer ünlü17 Mart 2013 23:44

    borsanın oyunu bu ben firmaya güveniyorum ve hisselerimide çekmedim elbet her şey anlaşılacaktır

  • sPk17 Ocak 2013 23:15

    bu itibarlı ve serefli insanların yönettiği itibarlı şirket eğer tedarikçileri dolandırmadıysa bu tedarikçiler bu serefli yöneticilerin olduğu serefli sirketi niye durduk yere mahkemeye verdi. tedarikçilerin altınları nerde . % 60 ından fazlası halka açık olan bir sirketi maymuna çeviren serefli yöneticilere serefli SPK ne mudahalede bulundu acaba. goldas seni hep yadedeceğim .

  • serefsiz15 Ocak 2013 00:03

    allah bildiği gibi yapsın sizi yalancılar

  • AHMAK14 Ocak 2013 22:55

    goldaşın kayıp altın davası bildiğim kadarıyla sonuçlanmadı hisseyi baskı altında tutanda bu hukiki durum olmalı. sonuç goldaş lehine sunuclanırsa .hisse uçar.

  • KY14 Ocak 2013 18:26

    GOLDS yıllardır düşüyor, bir Allahın kulu çıkıpta ne oluyor yahu diye sormuyor. Kardeşim sen bu hisseyi madem 0.50 TL'ye satacaktın, o zaman neden 1.04 TL'de 40 milyon, 1 TL'den 80 milyon tane tahsisli olarak aldın diyen yok. Sonra KY lar borsadan uzaklaşıyorlar diye tedbirler alıyoruz. İnşallah yeni yönetim bunların hesabını sorar.

  • güçlü14 Ocak 2013 11:05

    hiç zannetmiyorum olası bişeyde güçlü firma üstesinden geleceğine inanıyorum.

  • Salak14 Ocak 2013 10:47

    Borsada bu durumda o kadar çok mayın tarlası var ki. Bu haberi nasıl okumak lazım bir tarafta 20 milyon kar açıklaması bir tarafta garip bir açıklama.