E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGoller, penaltılar, kırmızı kartlar...---

Goller, penaltılar, kırmızı kartlar...

Goller, penaltılar, kırmızı kartlar...
12 Ocak 2013 - 20:59 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası’nda müthiş gece… MP Antalyaspor-Trabzonspor maçında gol yağmuru vardı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ikinci maçında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 3-2 yendi. Konuk takım karşılaşmada erken öne geçti. 12. dakikada Adrian duvar pasıyla ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla golünü attı. MP Antalyaspor: 0- Trabzonspor: 1 
Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanan ve Hüseyin Göçek'in yönettiği mücadelede ilk yarı Trabzonspor'un üstünlüğüyle kapandı. 
İkinci yarıda Trabzonspor 52. dakikada Sapara'nın ayağından bir penaltı kaçırırken 55.dakikada MP Antalyaspor Isaac'ın kafa golüyle beraberliği yakaladı: 1-1. 64. dakikada ise Adrian penaltıdan Trabzonspor'u yeniden öne geçirdi: 1-2. İki golün sahibi Adrian 66. dakikaka ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Trabzonspor 10 kişi kaldı. 86. dakikada ise bu kez Uğur İnceman kırmızı kartla oyun dışı kaldı, Antalyaspor'u 10 kişi bıraktı. 89. dakikada ise Vittek Trabzonspor'u rahatlatan golü attı... 1-3. 90+1'de ise Emrah Başsan'ın serbest vuruştan attığı gol aynı zamanda maçın skorunu da belirledi: 2-3. Karşılaşma konuk takım Trabzonspor'un 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi. 
Gruptaki ilk maçında kendi sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor böylece ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı. İlk hafta Mersin İdman Yurdu'nu 5-0 mağlup eden MP Antalyaspor ise böylece bir galibiyette kaldı.
KADROLAR:
MP ANTALYASPOR : Ndjock - Koray - Deniz - Emre Güngor - Murat Duruer - Ergün Teber - Uğur İnceman - Aissati - Tita(Dk. 17 EMrah Başsan) - Isaac - Diarra
TRABZONSPOR: Tolga - Serkan - Mustafa - Celutska - Emerson - Sapara - Alanzinho - Adrian - Halil - Olcan - Janko

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)