E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGönüllerin şampiyonu Fenerbahçe---

Gönüllerin şampiyonu Fenerbahçe

Gönüllerin şampiyonu Fenerbahçe
20 Nisan 2012 - 19:04 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray ile oynayacakları dev maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın milli file bekçisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Galatasaray’la yapacakları önemli karşılaşma öncesi, kazanan tarafın avantaj elde edeceğini söyledi.
Volkan Demirel, FBTV’ye yaptığı açıklamada, Galatasaray ile yapacakları karşılaşmanın Fenerbahçe için kırılma ve kader maçı olarak nitelendirilemeyeceğini söylerken, ”Galatasaray maçı için, kazanırsak bizim avantajlı, karşı taraf kazanırsa da onların avantajlı olacağı bir maç diyelim. Kimin ne yaptığından çok, bizim ne yaptığımızla ilgileniyoruz” dedi.
Fenerbahçe olarak şampiyon olacaklarına inandıklarını anlatan tecrübeli oyuncu, ”Kaldı ki biz zaten sezon başından itibaren verdiğimiz mücadeleye bakıldığında, gönüllerin şampiyonuyuz. Bizim için kupalar önemli değil. Fenerbahçe forması ile sevinmek, üzülmek önemli. Kupalar semboliktir, önemli olan Fenerbahçelilik, o duygu, hissiyat ve onun verdiği gururdur. Kupa her zaman kazanılır. Şampiyon olmak tabii ki en büyük arzumuz, bunun farkındayız ancak söylediğim gibi asıl önemli olan Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik duruşudur” diye konuştu.
”Planlar play-off sistemine göre yapıldı”
Süper Final’deki ilk maçlarında Trabzonspor’a karşı sergiledikleri başarılı oyunu normal sezonda ortaya koyamadıklarını dile getiren Volkan, ”Sezona baktığımızda, doğru söylemek gerekirse Trabzonspor maçındaki gibi bir oyunu hiçbir zaman oynamadık diyebiliriz. Bunu kabul etmemiz gerek” ifadelerini kullandı.
Volkan, takım planının sezon başından bu yana play-off sistemine göre hazırlandığını vurgulayarak, ”Biz sezon başından beri kendimizi bu play-off sistemine göre hazırladık, planlarımızı ona göre yaptık. Trabzonspor maçındaki performansımız, attığımız adımlarla da ne kadar doğru yolda olduğumuzu gördük. Bu maçta güzel futbol, güzel bir galibiyet vardı. Skordan çok daha önemlisi de bence verilen mücadeleydi” şeklinde konuştu.
”İki kupanın büyük anlamı olacaktır”
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yollarına devam ettiklerini hatırlatan Volkan, 2 kupayı da kazanmalarının kendileri için büyük anlamı olacağını söyledi.
Hedeflerinin 2 kupayı da kazanmak olduğunu dile getiren Volkan Demirel, ”Bu sezon 2 kupayı birden alırsak bunun çok büyük anlamı olacaktır. Çok büyük bir cevap da olacaktır aynı zamanda. Türkiye Kupası ve şampiyonluğu bir görüyorum. Yani aslında hedefimizde 7 maç var. 7 maç ve 7 galibiyetle iki kupayı birden almak istiyoruz. Maç maç ilerleyeceğiz. Felsefemiz hiç değişmeyecek. Rakibimiz avantajlı, bunu biliyoruz. Ancak önemli olan bizim ne yaptığımız, nasıl çalıştığımızdır. Biz mücadelemizden ve inanmışlığımızdan vazgeçmezsek, hedeflerimize ulaşırız. Sezonu inşallah 2 kupa ile bitireceğiz, her şeyin elimizde olduğunu da biliyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)