E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiGoogle sonunda kabul etti---

Google sonunda kabul etti

Google sonunda kabul etti
26 Mayıs 2013 - 20:39 borsagundem.com

Geçen hafta Google ve Microsoft arasında büyük soruna neden olan YouTube uygulaması hakkında iki şirket anlaştı.

Geçen hafta Microsoft Windows Phone’da bulunan YouTube uygulamasının 1 hafta içinde kaldırılmasını isteyen Google ve Microsoft karşı karşıya gelmişlerdi. Microsoft’un yaptığı düzenlemelerin ardından iki teknoloji devi şirket arasındaki sorunlar çözülmüş gibi gözüküyor. Google bir açıklama yaparak Microsoft ile YouTube’un Windows Phone’daki YouTube uygulamasına yapılacak güncelleme için birlikte çalıştıklarını duyurdu.

Uygulama için birlikte çalışacak olan Google ve Windows Phone geliştiricileri, YouTube’un iFrame API’sini kullanarak, YouTube kurallarına sadık bir yazılımı Windows Phone için yayınlayacak.
Haziran ayının başında hazır hale gelmesi muhtemel olan yazılım, bir çatışma haline dönüşen reklamların engellenmesi konusunda da sadık özelliklere sahip olacak ve video içersinde YouTube reklamları görüntülenecek. Bu uygulama yayınlandıktan sonra da Microsoft’un geliştirdiği mevcut YouTube uygulaması da yayından kaldırılacak ve cihazlar otomatik olarak yeni uygulamaya güncellenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)