E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGörevden ihraç edilen 'Rockçı İmam' AİHM'e başvurdu---

Görevden ihraç edilen 'Rockçı İmam' AİHM'e başvurdu

Görevden ihraç edilen 'Rockçı İmam' AİHM'e başvurdu
18 Nisan 2022 - 18:50 borsagundem.com

"Rockçı İmam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, ihraç edildiği görevine geri dönmek için AİHM'e başvurdu. Tüzer, "İmamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaptığı sırada 'Rockçı İmam' olarak tanınıp, konser için izin almadığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyleyen Ahmet Muhsin Tüzer (51), görevine dönmek için bu kez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurdu. Türk vatandaşı olarak hakkını AİHM'de aramanın kendisine zor geldiğini belirten Tüzer, "Çok sevdiğim ve büyük hizmetler yapmama aracı olan imamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran19 Nisan 2022 04:49

    Adam haklı!  Diyanette namazı kıldırdıktan sonra gidip nargile çeken sigara içen bir sürü sahtekar var!  Siz gidip onlar ile ilgilenin!  Genç bir hoca her nereye atansa oranın  fesatçı ehli arkacılık yapmaktan geri durmuyor!  Dertleri menfaat tabi!  Dolayısı ile gençleri de dinden soğutuyor bu yobaz takımı!  Dini iyice şekilciliğe kalıba sokmaya çalışmak bir çeşit yobazlıktır.   Cübbeli kavuklu dolaşmak sünnet ise neden Jip ile geziyorsunuz?  Deve ile niye gezmiyorsunuz?  Takva surette değil sırettedir.  Bu kafayı aşın artık yoksa kolayca  çerez oluyorsunuz  farkında  bile değilsiniz!  İslam da aşırılık haramdır!  Aşırı yemek!  İnsanları gürültü veya başka bir şey ile rahatsız etmek!  Sigara da haramdır!  Bunlara hala mekruh diyor fosur fosur sigara çekiyor.  Sigara hem başkasını rahatsız ediyor hem de sağlığını bozuyor!  Aynı zamanda da israf!   

  • fatih18 Nisan 2022 22:36

    dinde sevgi ve hoşgörü nerede kaldı ???