E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGözaltına alınan Ronaldinho serbest bırakıldı---

Gözaltına alınan Ronaldinho serbest bırakıldı

Gözaltına alınan Ronaldinho serbest bırakıldı
06 Mart 2020 - 05:29 borsagundem.com

Paraguay'da gözaltına alınan Brezilyalı efsane futbolcu, jet soruşturmanın ardından serbest bırakıldı


Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho'nun Paraguay'da gözaltına alınması tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, futbolcunun soruşturması jet hızıyla tamamlandı.

Ronaldinho ve kardeşi Assis'in, bir yardım etkinliğine katılmak amacıyla gittikleri ülkeye sahte pasaportla giriş yaptıkları tespit edilmiş, abi-kardeş başkent Asuncion'da kaldıkları otelden gözaltına alınmıştı.

Ronaldinho'nun, biriken borçları ve cezaları nedeniyle geçen yıl Brezilya'daki 57 mülküne haciz konulurken, Brezilya ve İspanya pasaportlarına da el konulduğu ortaya çıkmıştı.

Paraguay İçişleri Bakanı Euclides Acevedo, ikilinin emniyet ekipleri tarafından sorguya çekildiğini ve yapılacak incelemenin ardından tutuklanıp tutuklanmayacaklarına karar verileceğini açıklamıştı.

Yaklaşık bir gün nezarethanede tutulan yıldız futbolcu, dün gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Karakoldan çıkışında Ronaldinho'yu bir basın ordusu karşıladı.

Yaklaşık sekiz saat süren bir sorguya çekildiği belirtilen futbolcu, savcılıktan çıkışında rahat tavırları ve her zamanki güleç yüzüyle dikkat çekti. Ancak gazetecilerin ısrarlı sorularına karşın herhangi bir açıklama yapmadı.

Verdiği ifadede otoritelerle işbirliği yaptığı ortaya çıkan Ronaldinho'nun serbest bırakılmasının ardından ülkeyi terk etmesine izin verildiği ancak yıldız ismin ülkedeki işlerinin tamamlamak üzere Paraguay'da kalmaya karar verdiği avukatı tarafından açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB NİN SANA ACİL İHTİYACI VAR06 Mart 2020 15:36

    ronaldinho..işi gücü bırak hemen FENERBAHÇE ye gel..acil ihtiyacımız var..