E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGözler bu hisselerde---

Gözler bu hisselerde

Gözler bu hisselerde
26 Kasım 2010 - 09:13 borsagundem.com

Rekor sermaye artırım kararı alan şirketler son günlerde yatırımcıların daha fazla dikkatini çekmeye başladı

Burçelik Bursa Çelik; 648 bin TL’lik çıkarılmış sermayesini, 7,77 mn TL bedelsiz arttırarak (%1200) 8,42 mn TL’ye arttırma kararı aldı. Bu kararla birlikte hisselerde hızlı bir yükselişy başladı. Borsanın en spekülatif hisseleri arasında yer alan ve çok sayıda kişinin yasak yediği Favori Dinlenme Yerleri, 7,53 mn TL’lık sermayesini 47,46 mn TL bedelsiz arttırarak (%634,219 ) 55,3 mn TL’ye çıkarma kararı aldığını bildirdi… Analistler yüksek miktarda bedelsiz sermaye artırımının kulanan bazı oyuncuların fiyat hareketi yaparak yatırımcıları tuzağa düşürebileceği uyarısında bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hero26 Kasım 2010 20:03

    ne tuzağı arkadaş neden afyonda söylenmiyordu bunlar afyon bedelsiz haberi geldiğinde 400 lerde idi şimdiki fiyatını bir hesaplayın... bir de bedelsize yapmasın spek yapmasın nasıl hareket edecek bu hisseler...illaki yabancıların alması mı gerekecek illaki yabancı parababalarının elinde olan hisseler mi gidecek...illa thy petkm şişe garanti akbank bunlar mı gidecek...

  • yararı?26 Kasım 2010 09:30

    bedelsiz sermaye artışının şirkete mali bir faydası yokki. kağıt üzerinde gözüken ödenmiş sermaye farklı olacak o kadar. o oranda hisse adedi yükselip, fiyatı düşecek. bunu birileri bir furyaya dönüştürüp küçük yatırımcı avlıyor.