E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGözler Erzik'te!---

Gözler Erzik'te!

Gözler Erzik'te!
16 Şubat 2012 - 00:42 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanının kim olacağı büyük bir merakla beklenirken, bazı kulüpler Şenes Erzik'i ikna etmek için turlara başladı

Şike süreciyle sarsılan kulüpler 27 Şubat’taki genel kurul öncesi aday konusunda kara kara düşünüp uzlaşma sağlayamazken kimsenin “Hayır” diyemeyeceği isimden müjdeli haber geldi. FIFA İcra Komitesi üyesi ve UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik’in kulüpler, Ankara ve yakın çevresinden gelen yoğun baskılar üzerine ikna edildiği öğrenildi. Erzik’in adaylığını önümüzdeki günlerde açıklayacağı belirtildi.
Şike iddiası derken şimdi de davasıyla dalgalanan Türk futboluna güzel bir haber geldi... Mehmet Ali Aydınlar’ın şok istifasıyla bir sarsıntı daha yaşayan ve 27 Şubat’ta seçime gidecek olan TFF başkanlığı için kimsenin “Hayır” diyemeyeceği bir isim öne çıktı. O da Şenes Erzik... Kulüplerin ortak başkan profili olarak “Sektörün çökmemesi lazım. Uluslararası ayağın da sağlam zeminde olması gerek. Aksi takdirde herkes batar. TFF yönetimi de formasını çıkarmış isimlerden oluşmalı” görüşü benimsenirken bu kriterlere uygun en mantıklı ismin FIFA İcra Komitesi üyesi ve UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik olduğu belirtildi. Daha önce teklife sıcak bakmayan Erzik’in kulüplerden, Ankara’dan ve yakın çevresinden gelen yoğun baskılar üzerine fikir değiştirip başkanlığa yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Erzik’in adaylığını önümüzdeki günlerde açıklayacağı vurgulandı. Ancak yeni istifa eden Mehmet Ali Aydınlar’ın da daha güçlü ve yeni bir ekip kurarak tekrar aday olmayı düşündüğü ifade edildi.
KILIÇ'LA ZİRVE
Şenes Erzik boyutunda önemli gelişmeler yaşanırken Anadolu kulüplerini temsilen G.Birliği, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Kayserispor’un başkanlarının bugün Spor Bakanı Suat Kılıç ile Ankara’da bir görüşme yapacağı öğrenildi. İçeriğinin ise Anadolu takımlarının yaşadığı sıkıntılar ile TFF başkanlık seçimi olduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)