E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGS hisseleri neden yükseliyor?---

GS hisseleri neden yükseliyor?

GS hisseleri neden yükseliyor?
15 Mart 2011 - 11:01 borsagundem.com

Galatasaray kulübü ligde üst üste başarısız sonuçlar almasına rağmen borsada hisseleri çıkışını sürdürüyor…

Galatasaray hisselerinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Üst üste yenilgiler alarak tarihinin en kötü dönemini yaşayan futbol takımı 3 maç daha yenilse belki küme düşme riskiyle karşı karşıya kalacak! Kulüp mali açıdan da oldukça sıkıntılı bir dönem yaşıyor, özvarlıkları borçlarını karşılayamayacak noktaya geldi! Sportif AŞ ile Futbol AŞ’nin birleşmesini ardından zarar 69 milyon liraya ulaştı. SPK, bu konuda şirketi uyardı!
RİVA PROJESİ BEKLENİYOR
Başkan Adnan Polat’ın istifası için baskılar artıyor. Hem mali hem de sportif başarı olarak oldukça sıkıntılı bir dönem yaşanırken hisseler yükseliyor! Hem de yabancıların alım yaptığı gözleniyor. 24 Şubat’ta 306 lira olan hisseler bugün 373 liradan el değiştiriyor.
Galatasaray’la ilgili en önemli beklenti Riva Projesi… Geçtiğimiz günlerde alınan iki teklif kasaya kilitlenmiş durumda ve yönetim projeyi nisan ayında delegelerin onayına sunmayı planlıyor. Projeden 250 milyon dolar gelir hedefleniyor.
PARA SİHİRBAZI DEVREDE
Borsa kulislerinde Adnan Polat’ın ‘Para Sihirbazı’ dediği Ali Haşhaş’ın devrede olduğu ve yeniden değerleme çalışmalarını yürüttüğü konuşuluyor. Hisselerde yaşanan son hareket de Para Sihirbazı olarak gösterilen Ali Haşhaş’ın yürüttüğü operasyonlara bağlanıyor. Haşhaş’ın yeniden değerleme işlemini tamamladıktan sonra sermaye artırımına gideceği olasılığı üzerinde duruluyor. Adnan Polat’a ‘istifa et’ çağrısı yapan İnan Kıraç da, kulübün kasasına para konulması gerektiğini söylemişti. Açıklamalar ve kulislere sızan bilgiler, 2.7 milyon lira gibi çok düşük bir sermayeye sahip olan kulübün bedelsiz sermaye artırımına gideceği konuşuluyor.
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • brathma15 Mart 2011 14:52

    sportif basarı ile alakası olmayan bir kagıt. 2011 yılına damgasını vuracak bir kagıt. fkat bu seviyelerden girilmesi tehlikeli bir kagıt. sabrın vede zamanın varsa alanabilecek bir kagıt. 1 ay sonra ucabilir veya 2 yıl sonra ucabilir bir kagıt

  • vatandaş15 Mart 2011 14:11

    yükselmesi gereken fener; tesis se tesis, tüm branşlar taş gibi, dükkanlar para basıyor,kaarmaşık,dolambaçlı,hikayelere tasarrufçu kendini kaaptırmasın,sonrası hüsran olabilir,sağlm temeller üzerine bina kurulsun.

  • yaktın beni15 Mart 2011 13:51

    büyük para kaybettirdiler.ALLAH a havale ediyorum.malımız yokken gelir bedelsiz.spk da bu işleri izler.borsa ky yeri değil.

  • MAHALLELİ15 Mart 2011 12:18

    DARMADAĞIN ŞİRKET,HİSSELER YÜKSELİYOR,EY YATIRIMCI; HAŞHAŞIN ETKİSİ GEÇİNCE SAÇINI BAŞINI YOLMA,NEREDE SPK DEME.

  • bigboss15 Mart 2011 11:48

    bu haberde yazılanlar tamamen gerçek ve olması gereken şeylerdir.belki hemen belkide bir süre sonra ama mutlaka olacaktır...