E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS şike yaptı mı?---

GS şike yaptı mı?

GS şike yaptı mı?
05 Eylül 2011 - 10:44 borsagundem.com

Ahmet Çakar'ın dün sabaha karşı Twitter'da yazdıkları gündeme bomba gibi oturdu

Ahmet Çakar, 1993-94 sezonunda Galatasaray ile Manchester United arasında oynanan Şampiyonlar Ligi eleme turu rövanş maçı hakkında yazdıklarına "20 yılda hakem hataları ve tuhaf işlerden 3 büyükler fazlaca yararlanmış ama en çok da Galatasaray yararlanmıştır, laflarımı televizyonlardan çok duymuştunuz" diye başladı ve şöyle devam etti:
"Mesela her şey düzgün olsa idi; Galatasaray, İstanbul'da Manchester United'ı eleyip ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne giremezdi. GS'lilerin milat dediği maçı siz bir de Sami Çölgeçen, Kurt Röthlisberger ve Adnan Polat'a sorun.
Ben ve Sami Çölgeçen birlikte bir odaya gireceğiz. KURAN'ı da masaya koyacağız ve göz göze gelip en sevdiklerimiz üzerine yemin edeceğiz. Ben diyeceğim ki; 2 Kasım 1993 gecesini hatırlıyor musun Sami Abi? O soğuk geceyi...
Hani Sarıyer Urcan'da yenilen balıktan sonra saat 24:00... Sami gözlerime bakıp 'Eeee' diyecek.
Saat 24:00 sularında Kurt Röthlisberger sana "I can help you because tomorrow is very important for Turkey and GS" (Sana yardım ederim çünkü yarın Türkiye ve GS için çok önemli) dedi mi, demedi mi diyeceğim.
Elimiz KURAN'da ve en sevdiklerimizin üzerine yemin ederek.
'KOD ADI RAHMİ'
Mesela Erman'ın bir dönem FIFA hakemi olan Serdar Çakman-Adnan Polat ikilisini sizlere anlatmasını çok isterim. Aynı Kurt Röthlisberger Avrupa'da bazı takım ve milli takımların (Türk de var) hakem bağlama operasyonlarında kullanılmış ve İsviçre polisi tarafından yakalanmıştır. Türkiye operasyonlarında kod adı Rahmi idi. Ona bu kod adını bulan ve takan eski TFF Başkanı Levent Bıçakcı idi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • chucky05 Eylül 2011 11:43

    hissenin yüzde 8 prim yaptığı ssırada gelen bu haberimanidar buldum :(

  • 05 Eylül 2011 11:08

    iNSAN OLANA DEMEZLERMİ 17 YILDIR KONUŞMADIĞINI ŞİMDİ NİYE KONUŞUYOSUN DİYE NERDEN DÜĞMENE BASTILARDA BİRDEN ŞARJ OLDUN DİĞERLERİNİN KURANA BASMALARI GEREKEN ADEDİN GALATASARAY ALEYHİNE DAHA AZ OLABİLECEĞİNİ BU KADAR NET KİM SÖYLEYEBİLİR. BÜTÜN MAÇLARDA GÖREVLİMİYDİN? BÜTÜN MAÇLARIN RAPORLARI SANA MI GELDİ(HABERİMİZ YOKKEN FEDERASYONUN VEYA HAKEMLERİN BAŞINA MI GETİRİLDİN?) KURAN DA GEÇEN ÇOK ÖNEMLİ HUSUSLARDAN BİRİNİ SANA HATIRLATIYIM. DÜNYADA BOZGUNCULUK YAPANIN CEZASININ ÇOK AĞIR OLACAĞI BİLDİRİLMİŞTİR. VERDİĞİN ÖRNEKTE GERÇEKSE, ORDA BULUNAN VE ADI GEÇEN TÜM GALATASARLILARIN, SENİN GİBİLERİN AĞZINA LAF VERDİĞİ VE BÖYLE BİR ŞEREFSİZLİK YAPTIĞI İÇİN ALLAH BELASINI VERSİN NE MUTLU GALATASARLIYIM DİYENE

  • TUNCAY05 Eylül 2011 11:08

    SAYIN ÇAKAR NE BİLİYORSAN AÇIKCA SÖYLEDE MİLLET AK GÖK HERŞEYİ BİLSİN.BİRİLERİDE KASIMKASIMKASILIP GEZMESİNLER.BİZLER SEYİRCİ OLARAK GS NİN MAÇLARINI NSIL ALDIĞINI TAHMİN EDİYORUZ.4 SENE ÜST ÜSTE NASIL ŞAMPİYON OLDULAR BİLİYORUZ.AÇIKLADA ULUSOY FİLAN ADAMIN DİYE ORTA YERDE GEZMESİN. MESUT YILMAZ MEHMET AĞAR BUNLARDA HERŞEYİ BİLİYOR.ALİ ŞENDE NÖŞETEL DAVASINDA YAPTIKLARINA YANSIN.