E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray için bir transfer iddiası daha---

G.Saray için bir transfer iddiası daha

G.Saray için bir transfer iddiası daha
24 Şubat 2013 - 16:31 borsagundem.com

Sneijder ve Drogba transferleriyle Avrupa'da büyük ses getiren Galatasaray için bir transfer haberi de İngiliz basınından geldi

The Sun gazetesi Aston Villa'dan ayrılmayı düşünen golcü futbolcu Darren Bent'in sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağını öne sürdü.
Teknik direktör Lambert ile arası iyi olmayan ve fazla şans bulamayan Bent gibi maliyeti yüksek futbolcuları elden çıkarmak isteyen Aston Villa'nın, golcü futbolcu için 10 milyon Pound karşılığında bu transfere onay verebileceğini iddia etti.
Ekonomik anlamda kriz yaşayan kulüp hücum hattında maliyeti uygun olan Benteke ve Weimann gibi isimlere yer veriyor. Bent'in yanı sıra Stephen Ireland, Richard Dunne ve Shay Given gibi isimler de gönderilecekler arasında yer alıyor.
Darren Bent kimdir?
Doğum tarihi: 6 Şubat 1984
Doğum yeri İngiltere
Boy: 1.80 cm
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Ipswich Town, Charlton Athletic, Tottenham Hotspur, Sunderland, Aston Villa
Milli Takım: İngiltere (13 maç 4 gol)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serhat25 Şubat 2013 00:33

    forvet mevkine adam alıcaklarını sanmıyorum çünkü sol back ve sol açık bunların yanında formsuz hamit transfer yapılıcaksa buralara yapılmalı bence