E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray resmi siteden açıkladı---

G.Saray resmi siteden açıkladı

G.Saray resmi siteden açıkladı
11 Ağustos 2012 - 18:15 borsagundem.com

Yıldız basketçiler resmen Aslan

G.Saray'dan çifte transfer!Galatasaray Medical Park, Regal Barcelona'dan oynayan tecrübeli pivotu renklerine bağladı.
Galatasaray Medical Park, Regal Barcelona'dan Ndong'u ve Partizan'dan forma giyen Milan Macvan'u renklerine bağladığını resmen açıkladı.
İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yaptığı açıklama:
G.SARAY'DAN ÇİFTE AÇIKLAMA
"Galatasaray Medical Park, Boniface Ndong ile bir senelik anlaşmaya varmıştır."
"Galatasaray Medical Park, Milan Macvan ile iki senelik anlaşmaya varmıştır."
NDONG HAKKINDA...
Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek Boniface Ndog 34 yaşında ve Senegal asıllı ve Alman vatandaşı. Deneyimli basketbolcu önce sağlık kontrolünden geçirilecek, ardından da 1 yıllık resmi sözleşmeye imza atarak Galatasaray ile antrenmanlara başlayacak.
Barcelona'ya 2009'da transfer olan Ndong, Katalan ekibinde forma giydiği 3 yılda 8 kupa sevinci yaşadı. 1 kez Euroleague, 2 kez İspanya Ligi şampiyonluğu yaşayan Senegalli oyuncu, 2 İspanya Kupası ve 3 de İspanya Süper Kupası'nı kaldırdı. Ndong, Senegal Milli Takımı ile 2005'te de Afrika ikinciliği yaşadı.
MACVAN HAKKINDA...
2,06 metre boyunda ve 22 yaşındaki Milan Macvan, uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev alabiliyor. Geleceğin Zoran Savic'i olarak gösterilen genç yıldız, rekabetçi kimliğiyle, savaşçı ruhuyla, ribaund sezgisiyle, sırtı dönük topu alıp pivot hareketleri üzerinden bulduğu boyalı alan sayılarıyla, yayın gerisinden isabetli şut sokabilmesiyle, zaman zaman paslarına da yansıttığı basketbol görüşü ve zekasıyla, kendi yaş grubunun Sırbistan'daki en yetenekli oyuncusu olarak gösteriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)