E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray yalan söylüyor---

G.Saray yalan söylüyor

G.Saray yalan söylüyor
27 Aralık 2011 - 08:06 borsagundem.com

Kayseri Başkanı Recep Mamur, Faslı futbolcu Nordin Amrabat konusunda patladı

“Resmi teklif yapmadılar.. Açtıkları telefondan 25 gün önce 400 bin Euro alan Amrabat’a 1.3 önererek alttan oymaya başladılar.”
-ÜNAL Aysal’ın sözlerinin ardından VATAN, bu kez Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a ulaştı.. Amrabat ve G.Saray’la ilgili net cümleler kuran Mamur’un ifadeleri şöyle: “Biz bu oyuncuya yıllık 400 bin Euro ödeme yapıyoruz. 1.3 milyon Euro teklif ederek kafasını çeldiler. Hangi oyuncuya böyle bir teklifte bulunsanız bırakın Kayseri’yi, G.Saray’ı bile bırakır. Amrabat’ı satmıyoruz. Bu sadece G.Saray için değil, diğer takımlar için de geçerli.
‘İŞİ BİLMİYORLAR..’
-G.SARAY doğruları söylemiyor. ‘Resmi teklif yaptık’ diyorlar. Sayın Ali Dürüst benimle telefonla konuştu, hepsi o. G.Saray Başkanı da, 2. başkanı da resmi teklifin nasıl olduğunu bilmiyor. Telefonda resmi teklif mi olur? Onlar bizi aramadan 25 gün önce Ali Dürüst vasıtasıyla Amrabat’la görüşüp alttan oymaya başlamışlar bile. Bu asla centilmence bir tavır değil. Amrabat gerekirse A2’de idmana çıkacak, oynamayacaksa orada futbolunu sürdürür.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)