E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray yolları aştı---

G.Saray yolları aştı

G.Saray yolları aştı
05 Ekim 2011 - 07:43 borsagundem.com

Dün Spor Genel Müdürü Baykan’ı makamında ziyaret eden sarı-kırmızılı yöneticiler TT Arena’nın yollarının tamamlanması için tam destek aldı

TT Arena ile dünya standartlarının üstünde bir stada sahip olmasına rağmen yolların tamamlanmaması nedeniyle maçlarda büyük sıkıntı yaşayan G.Saraylılar’ın çilesi sona eriyor. Sarı-kırmızılılarda başkan yardımcıları Refik Arkan ve Adnan Öztürk ile Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal dün Ankara’ya çıkarma yaparak Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret ettiler.
BAYKAN’IN G.Saray kafilesini çok iyi karşıladığı ve yolların yapılması konusunda her türlü yardımın yapılacağını ifade ettiği toplantının ardından sarı-kırmızılılar siteden şu açıklamayı yayınladı: “TT Arena’nın ulaşım sorunlarının konuşulduğu toplantı neticesinde sıkıntıların ivedilikle giderilmesi için Genel Müdürlük Üst Düzey Yönetimini görevlendirmiştir. İlgili birimler, cuma günkü milli maç öncesinde stadımızı ziyaret edecek ve incelemelerde bulunacaklardır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)