E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'a satılan Cris olay çıkarttı---

G.Saray'a satılan Cris olay çıkarttı

G.Saray'a satılan Cris olay çıkarttı
04 Eylül 2012 - 11:14 borsagundem.com

Galatasaray'a satıldığını öğrenen Lyon'un stoperi Cris olay çıkardı!

İddialara göre Lyon'un stoperi Cris'in G.Saray'a transferi sonrası neler olmuş neler... İşte Fransa basınına göre olaylar...
Brezilyalı oyuncu, Lyon Başkanı Jean Michel Aulas'ın kendisini G.Saray'a sattıklarını söylemesinin ardından başkana orta parmağını gösterdi sonra da kapıları tekmeledi. Başkan Aulas'ın "Böyle devam edersen polis çağırırım" dediği öne sürüldü.
Habertürk'te yer alan iddiaya göre; öte yandan Cris, daha önce menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilmiş, fakat Brezilyalı oyuncu Şenol Güneş tarafından "çok yaşlı" olduğu gerekçesiyle veto edilmişti.
CRIS'TEN HÜZÜNLÜ VEDA
G.Saray'ın yeni transferi Cris, facebook adresindeki hayranlarını bilgilendirdi. İşte açıklamaları:
"Herkese merhabalar! Büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim ki, 8 yıllık Fransa maceram ve kazandığım pek çok kupa ile başarıdan sonra G.Saray ile anlaştığımı duyurmak isterim. Lyon'u Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi yapmak konusunda çok çalıştım. Şimdi bu görevi takım arkadaşlarıma bırakıyorum. Ben onlara tüm tutkumla her zaman destek olacağım. Evim olarak gördüğüm kulübü ve şehri asla unutmayacağım. Tekrar her şey için teşekkür ederim"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malatyalı04 Eylül 2012 11:25

    Şenol Güneş'in çok yaşlı dediği adam Fatih Terim'e göre normal! Fatih Terim 2 yılda bir sürü saçma sapan transfer yaptırdı. Rieraya yıllık 3 milyon, Hamit' 3.5 milyon avro!