E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'da deprem!---

G.Saray'da deprem!

G.Saray'da deprem!
06 Şubat 2015 - 13:35 borsagundem.com

Galatasaray Basketbol Şubesi’ndeki ekonomik kriz erkek takımının ardından kadınları da vurdu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularının hepsinin serbest kalma hakkını elde etmesi ve bazılarının ayrılmasının ardından, bir deprem de bayan takımında yaşandı. Kadın basketbolcuların tümünün, paralarını alamadıkları için serbest kalma hakkını elde ettikleri, sarı kırmızılı ekibin yıldız ismi Kelsey Bone'un takımdan ayrıldığı öğrenildi. ABD’li oyuncu, maaşının ödenmediği gerekçesiyle takımla bağlarını kopardı.

SANCHO LYTTLE DA AYRILMA KARARI ALDI

Galatasaray Odeabank’ın bir diğer önemli ismi Sancho Lyttle da aynı gerekçeyle takımdan ayrılma kararı aldı. Akşam saatlerinde gelen haberlerde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ta geçmiş alacakları yüzünden devam etmeyen Shavonte Zellous ile anlaştığı bildirilmişti. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Liv Hospital'da ücretleri ödenmeyen basketbolcular antrenmana çıkmamış, bu olay camia içerisinde büyük bir kaos yaratmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • artalkara06 Şubat 2015 20:38

    sadece gsrayı batırmadı aynı zamanda yatırımcısını batırdı sürünsün inşallah

  • botokslu başkan06 Şubat 2015 14:08

    botokslu başkan galatasarayı iflasa sürükledi hesabını vermesi lazım bıraktı kaçtı sonrada sponsor olurum diye çıkıp boş açıklamalar yapıyor.