E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'da kafalar karıştı---

G.Saray'da kafalar karıştı

G.Saray'da kafalar karıştı
12 Şubat 2012 - 08:40 borsagundem.com

Menajeri Harun Arslan’la birlikte dünkü maçı Arena’da izleyen Eric Gerets, camiada huzursuzluk yarattı

SPOR Toto Süper Lig’de doludizgin yoluna devam eden G.Saray’da, dün tribünlerde gözüken eski teknik direktör Eric Gerets tüm keyifleri kaçırdı. Kötü biten geçen sezonun ardından bin bir umutla getirilen Fatih Terim’in daha yılı dolmadan ortaya çıkan dedikodular, hiç de duyulmayacak, umursanmayacak tipten değil.
ÖNCELİKLE Gerets dün Türk Telekom Arena tribünlerindeydi. Bunun için ‘İstanbul ziyareti’ dense de Belçikalı hocanın menajeri Harun Arslan’ın da Kayserispor sınavında tribünde olması, önce kafaları karıştı. Fakat daha sonra Hakan Ünsal’ın geçen hafta yazdığı yazı akıllara geldi ve durum dedikodudan daha ciddi bir hale geldi. Çünkü Ünsal son yazısında ‘Fatih Terim mutsuz. 31 Mayıs 2012’de sözleşmesi bitiyor’ yazmıştı.
SARI-KIRMIZILI yönetim, Hakan Ünsal’ın yazdığı yazıyı ‘Hoca gidebilir’ diye yorumladı.. Ve dün Eric Gerets’in tribünde olması yonetimin boyle bir hamle yaptığı yönünde dedikodulara sebep oldu.. İddiaya göre Ünal Aysal ve yönetimi, Gerets’i getirerek bir anlamda Terim’e gövde gösterisi yaptı.. Hatta bu iddialar öyle kuvvetli ki, G.Saray kulisleri şu an bu haberle resmen çalkalanıyor.
OLAYIN bir de şu detayı var.. Gerets, dün İstanbul’a geldikten sonra Fatih Terim’i Florya’da ziyaret etti.. Yani kendisini saklamıyor. Fakat tribünde olmasında sarı-kırmızılı taraftarlar fazlasıyla rahatsız oldu..
TARİHİ KUPASI VAR
BİLİNDİĞİ gibi Gerets, 2005’te G.Saray’a gelmiş, F.Bahçe’nin Denizli’de kaybettiği şampiyonluk sonrası tarihin en önemli kupasını kazanmayı başarmıştı. Tribünlerin gözdesi olan deneyimli hoca ertesi yıl başarısız sonuçların ardından Türkiye’den ayrılırken Marsilya’nın başına geçmiş Mamadou ve Niang’ın kaptanlığını yaptığı ekibi Fransa şampiyonu yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIRPI13 Şubat 2012 06:08

    FATIH yanliz gitmez FAYSALDA onunla gider bekleyin gorun millete nasilda caktin 400 den hisseleri suyun isindi faysal