E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'G.Saray’ı anlayamıyorum'---

'G.Saray’ı anlayamıyorum'

'G.Saray’ı anlayamıyorum'
03 Nisan 2012 - 07:15 borsagundem.com

Ali Koç, 3 Temmuz’dan bu yana yaşanan süreçte sarı kırmızılı kulübün, bir oldu bitti ile Fenerbahçe’ye ceza verdirtmeye çalıştığını söyledi

FENERBAHÇE’nin iki önemli yöneticisi Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu dün akşam katıldıkları TV8’de yayınlanan Bizim Stadyum programı’nda çarpıcı açıklamalar yaptılar. Sarı lacivertlilerin asbaşkanı Ali Koç 3 Temmuz sürecinde Galatasaray’ın hemen karar alınsın diyerek süreci oldu bittiye getirmek istediğini belirterek, “Galatasaray’ı anlamakta güçlük çekiyorum” dedi. Etik Kurulu’nun ilk raporunun ardından 3 katı daha klasör ve belge geldiğini belirten Koç, “Spora büyük hizmet eden kurumlar orta yolu bulmalı. Aynı gemideyiz sonuçta. İş bu boyuta çıkmamalı. Trabzonspor’un kupa beklentisi var, açıklamaları anlaşılabilir. G.Saray’ın bu durumda en azından kanıt olmadan söylemlerde bulunmaması gerekirdi. Sonuçta Fenerbahçe’siz Galatasaray, Galatasaray’sız Fenerbahçe olmaz” diye konuştu.
Galatasaray başkanı Ünal Aysal’a göndermede bulunan Koç şunları söyledi: “Ben Kadıköy’de yaşanan olaylardan sonra yaptığım açıklamada bir çok şey söyledim. Sayın Ünal Aysal sadece bu seviyede cevap veriyorsa diyecek bir şey yok. Ünal Aysal’ın beni genç görmesi büyük iltifat. Akıl yaşta değil baştadır.”
Şekip Mosturoğlu: Eşim boğazımı kontrol etti
F.Bahçe’nin bir diğer asbaşkanı Mosturoğlu, “Metris’te hayata tutunmak için birbirimize destek olduk. Eşim boğazıma bakmak istedi, intihar edip etmediğimi kontrol etti. İnançlı bir insanım ben. Allah’ın verdiği canı Allah alır. Annem o telaşla hastane kapısına kadar beni görmeye geldi. O haberi yapanlar, kendi annelerini benim annemin yerine koysun” diye konuştu.
Mosturoğlu UEFA’nın Türkiye’de tabu olarak gösterildiğini ifade ederken; “UEFA ile olan davamız anormal gözüküyor; ancak onlara açılmış 500 dava vardır. Türkiye’de spor hukukçusu 5’i geçmez. Söylenenler kulaktan dolma bilgiler. Sıfır tölerasın ne olduğunu bile bilmiyorlar. Şike yaptığına dair bir karar varsa, sıfır tolerans küme düşürülmedir. Ortada kanıt yok, sıfır tölerans deniyor. Bilmeden konuşuyorlar. UEFA ve FIFA, kanaatle karar veremiyor. TFF nasıl veriyor peki? Maçların tamamı TFF tarafından tescil edildi. Maçta gözlemcisi, hakemi var. Nasıl kanaat kullanılıyor?” şeklinde konuştu.
İlhan Ekşioğlu'nun mahkemeye mektubu
Tutuklandığımız gündem beri ailem ve 80 yaşındaki annem için endişe ediyorum. Eşimi düşünüyorum. Her akşam 5’te evde olan bir babanın neden eve gelmediğini oğluna anlatamadığı için. Küçük oğlum her mahkeme sonrası annesine “Babam gelecek mi? diye soruyor. Kızım Tuana’ya üzülüyorum. Daha fazla dayanamayacaklarını görüyorum. Tutuklu kaldığım süre ailemi çok yıprattı. Kendi adıma çok yıprandım. Tahliye olarak gökyüzüne sınırsız bakmak istiyorum. 32 metrekare alanımız olan ceza evinde etrafında 4-5 metre duvarları olan bir yerden gökyüzüne bakabiliyoruz. Çocuklarımla çimlerde doyasıya oynamak istiyorum. Tutuklandıktan sonra ağaç göremedik, yaprak göremedik. Sadece bizi görmeye gelenleri gördük. Kızım Tuana’nın her mahkeme akşamı umutsuzlukla çıkmasına dayanamıyorum. Bu ağırlık çok fazla.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)