E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'ın başına bela oldu---

G.Saray'ın başına bela oldu

G.Saray'ın başına bela oldu
06 Haziran 2013 - 08:33 borsagundem.com

Sarı-kırmızılılar ile 2 yıl daha sözleşmesi olan oyuncuyu ayrılması için bir türlü ikna edemedi...

Cimbom, gelecek sezon da kadroda kalacak olan Riera’ya alternatif olarak Erman Kılıç’ı transfer ederek yerli rotasyonunu güçlendirdi.
G.Saray bu sezon ilk yerli transferini Erman Kılıç ile yaparken bu hamlenin arkasında ise Albert Riera ile bir türlü yolların ayrılamaması yatıyor. 2 sezondur sarı-kırmızılı takımın formasını giyen İspanyol oyuncu ile yapılan sözleşme G.Saray’ın başına bela olurken yüksek ücreti nedeniyle bir kez daha elde kaldı.
YARISINI İSTEDİLER!

Vatan'da yer alan habere göre, 2014-15 sezonu sonuna kadar G.Saray ile kontratı devam eden Riera, gelecek sezon 3 milyon Euro garanti para ve maç başına da 7 bin 500 Euro kazanacak. Bu rakamları duyan tüm talipler ‘U dönüşü’ yaparken G.Saray’ın da eli kolu bağlandı. Sol bek için arayışlara devam eden yönetim Carlinhos için girişimlerini sürdürürken İspanyol oyuncu ayrılmayacağı için her iki kanatta da oynayabilen Erman Kılıç’ı kadroya kattı.
Geçtiğimiz sezon sol bek yokluğunda kariyeri boyunca hücuma yönelik olarak oynayan Riera’dan savunmacı yaratan Fatih Terim, bu sezon ise bu bölgeye Carlinhos’u istiyor. Riera’ya talip olan takımlar arasında en fazla 1.5 milyon yıllık ücret veren çıkması nedeniyle oyuncu da G.Saray’daki cazip ücretini bırakmıyor. 31 yaşındaki oyuncuyu almak isteyen ekipler yıllık ücretinin geri kalan kısmını G.Saray’ın karşılamasını talep ederken yönetim de gönderdiği bir oyuncuya 1.5 milyon vermeye yanaşmıyor.
Riera'nın zorunlu olarak kadroda kalmasının ardından yönetim ise teknik direktör Fatih Terim’in de istekleri doğrultusunda Sivas’ın deneyimli oyuncusu ile anlaşıp takımdaki yerli rotasyonuna katkı yapabilecek bir transfere imza attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)