E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'ın flaş transferi riske girdi---

G.Saray'ın flaş transferi riske girdi

G.Saray'ın flaş transferi riske girdi
12 Ocak 2013 - 08:08 borsagundem.com

Tottenham ve Anzhi kulüplerinin de peşinde olduğu Sneijder, Cimbom’a yakın olsa da Ada’ya gitme tehlikesi de var

GALATASARAY ve Inter, Wesley Sneijder’in iki dudağı arasından çıkacak yanıtı bekliyor. Yüksek maliyeti ve teknik heyet ile yaşadığı sorun sonrası Inter Kulübü’nün göndermek, Galatasaray’ın ise transferi için yoğun çaba harcadığı Sneijder’ın kararı iki büyük kulüpte merak konusu.
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile salı günü yaptığı toplantıda, “Cuma günü konuşuruz. Kararımı iletirim” diyen Hollandalı yıldızın cevabını bekleyen sarı kırmızılılar, Sneijder’ı sık boğaz etmemek için şimdilik suskun kalmayı tercih ediyor.
Adım Adım Galatasaray'a: Wesley Sneijder
GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ yöneticiler, “Biz de sizin gibi gelecek yanıtı bekliyoruz. Şu an bir gelişme yok. Bize gelen haber de yok. Ancak, herhangi bir olumsuzluk da bulunmuyor” demekle yetindiler.
Başkan Ünal Aysal’ın özel uçağı Sneijder’in “Evet” ihtimali düşünülerek hazırda bekletilirken, Hollandalı’dan dün ses çıkmamasının ardından tecrübeli oyuncuya 3 resmi teklifin olduğu ortaya çıktı.
İKİ KULÜP RESMİ TEKLİF İLETTİ
HOLLANDALI yıldızın doğru kararı vermek adına Galatasaray ile birlikte Tottenham ve Anzhi kulüplerinden gelen teklifleri de değerlendirmeye aldığı öğrenildi. 3 kulüpten resmi teklif alan ve İngiliz takımı ile Hiddink’in çalıştırdığı Anzhi’nin de önerilerini inceleyen Sneijder, G.Saray’a daha yakın görünse de Ada da başka bir ihtimal olarak görülüyor.
Milan ve Arsenal’in kesin olarak Sneijder ile bir ilgisinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.
Pescara maçı kadrosuna alınmadı
INTER Teknik Direktörü Andrea Stramaccioni, Pescara karşılaşması öncesinde Sneijder’i kadroya almadı. Hollandalı futbolcuyla ilgili konuşan Stramaccioni, “Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz” dedi.
1 numaralı formayı giyecek
SNEİJDER ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Hollanda medyası, yıldız futbolcunun Galatasaray’da giymesi muhtemel forma numarası konusunda bir iddia ortaya attı. Ülkenin en çok dinlenen radyolarından biri olan Radio VI, Sneijder’’in Galatasaray’da 1 numaralı formayı giyeceğini söyledi.
Menajeri ve kardeşi Cimbom’dan yana!
SNEIJDER’in menajeri Soren Lerby transfere sıcak baktıklarını belirtip, “Futbolda her şey mümkün ama Türkiye’ye transfere sıcak bakıyoruz” dedi. Oyuncunun kardeşi Rodney de Türkiye’nin futbolcular için iyi bir pazar olduğunu gerekçe göstererek Wesley’nin G.Saray’a gitmesi konusunda ısrar ettiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)