E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.saray'ın yaptığı anormal!---

G.saray'ın yaptığı anormal!

G.saray'ın yaptığı anormal!
26 Nisan 2012 - 10:28 borsagundem.com

Aykut Kocaman, G.Saray’ın maçtaki müthiş performansını bir kez daha gündeme getirerek, "neden böyle oluyor anlamıyorum" dedi

Aykut Kocaman, G.Saray’ın maçtaki müthiş performansını bir kez daha gündeme getirerek, “Bize karşı 34 haftada elde edemediği bir istatistiksel üstünlük sağladı. Neden böyle oldu benim için asıl cevaplandırılması gereken soru bu” dedi
Fenerbahçe’nin genç teknik patronu, TRT Spor’da yayınlanan Spor Manşet programına telefon ile bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Derbide Galatasaray’ın ortaya koyduğu müthiş performansı bir kez daha dile getiren Kocaman, “36 haftalık bütün lig periyotlamasında oynanan tüm maçlara bakıldığında Galatasaray hiçbir rakibine karşı bu kadar üstünlük kuramamıştı. Rakibimiz maçta 34 haftada elde edemediği bir istatistiksel üstünlük sağladı. Bu oyunu Fenerbahçe’ye karşı oynayabilmiş olması anormal bir durumdu. Bize karşı neden böyle oldu, benim için asıl cevaplandırılması gereken soru bu. Sonuç olarak hem bizim adımıza hem de rakibimiz adına doğru bir maç değildi. Galatasaray ile bu sezon 3 karşılaşmaya çıktık, üçünde de rakibimizin bize karşı üstünlük kurduğu bir gerçek” dedi.
KOCAMAN, RAKAMLARLA KONUŞTU
‘VOLKAN’IN ÇALIŞTIĞI BİR ŞEY DEĞİL’
Galatasaray karşısında oynadıkları maçlarda kaleci Volkan Demirel’in uzun topları sonunda golleri bulmalarını da değerlendiren Aykut Kocaman, “2 Galatasaray maçında kullandığı uzun topların gole ulaşmış olması, özellikle planlanmış bir şey değildi. Volkan kendisini sürekli olarak geliştiriyor. Ancak bizim ondan istediğimiz oyuna başlarken topu mümkün olduğunca stoperler, bekler ve merkez orta saha oyuncuları ile başlatmaya çalışması” diye konuştu..
‘SÜPER FİNAL OLMAMALI...’
Bu sezon uygulamaya konulan Süper Final sistemine çatan Aykut Kocaman, “Bizim gibi sorumlu pozisyonundaki insanlara hiçbir şey sorulmadan hareket etmek ne yazık ki son zamanlarda ülkemizde normalleşen bir davranış oldu. Başta olan insanlar, kafalarına göre karar verip uygulamaya geçiyorlar. Futbolu yöneten insanlar arasından birileri çıkıp da fikrimizi alma nezaketi gösterirlerse düşüncelerimizi belirtiriz. Bu sezon çok önemli deneyimler kazandığımız normalin dışında bir sene oldu. Dolayısıyla içinde de pek çok ders barındırıyordu ama dersler bir şeyler öğrenmek isteyenler içindir. Bence Süper Final olmamalı” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)