E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS'li oyuncular para gücüyle oynuyor!---

GS'li oyuncular para gücüyle oynuyor!

GS'li oyuncular para gücüyle oynuyor!
18 Nisan 2012 - 20:23 borsagundem.com

Albayrak, Pazar günü ağırlayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi kesinin ağzını açtı

Futbolcular Beşiktaş galibiyetinin ardından Pazar günü Türk Telekom'da ağırlayacakları Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluk yolunda işi büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyor.
Sarı-kırmızılı futbolcuların İnönü Stadı'ndan çıkarken takım otobüsünde Fenerbahçe maçı için galibiyet yemini ettikleri, bu maçı kazanarak mutlu sona ulaşacaklarını söyledikleri öğrenildi. Beşiktaş maçı dönüşü takım otobüsünde futbolcuların coşkusu karnavalı andırıyordu.
OTOBÜS KARNAVALA DÖNDÜ
Takvim'in haberine göre; Futbolcular Florya'ya gelene kadar şampiyon sesleri ile otobüsü inletirken çok sevdikleri Abdürrahim Albayrak'la girdikleri diyaloglar görülmeye değerdi.
Yabancı futbolcular dahil herkes "Abdürrahim Albayrak" diye tezühürat yaparken Albayrak da "Fener'i yenip şampiyon olun size açık çek..." demesi otobüste sevinç çığlıklarıyla karşılandı.
Galatasaraylı futbolcular; "Normal sezondaki emeklerimizin boşa çıkmamasını sağlamalıyız ve F.Bahçe'yi yenip mutlu sona ulaşmalıyız" yorumunu yaptılar.
GOL OLUNCA SANA BAKIYORUM
Otobüsün ön tarafında Sabri ile Albarak'ın diyaloğu bütün takımı kahkahaya boğdu. Sabri, "Abdürrühim abi; biz şampiyon olacağız da senin sağlığından endişe ediyoruz. Her gol olduktan sonra ilk önce sana bakıyorum bir şey olmasın diye" derken Albayrak "Siz şampiyon olun da benim kalbimi düşünmeyin. Daha iyi olurum" diyerek futbolcura takıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taraflı23 Nisan 2012 17:44

    Boyle başlık mı olur hakkikaten, paraya oynamaya endeksli takımı başlığı geçen arkadaşa sormak lazım.

  • ultraslan18 Nisan 2012 23:47

    büyük yönetici. kalp adamı seni seviyoruz abi...

  • ERKAN ATABARUT18 Nisan 2012 23:45

    Galatasaray haberleri ile ilgili başlıkları hangi Galatasaray düşmanı atıyor bilmiyorum ama kendisi para için değilde ne için çalışıyor acaba?