E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS'li oyunculara 25 bin dolar prim!---

GS'li oyunculara 25 bin dolar prim!

GS'li oyunculara 25 bin dolar prim!
30 Nisan 2012 - 07:53 borsagundem.com

Trabzonspor zaferinin ardından dönüş uçağındaki sevinç, Abdurrahim Albayrak’tan gelen prim haberiyle daha da arttı

TRABZON deplasmanından 4-2’lik galibiyetle dönen G.Saray’da yönetim de oyuncuların motivasyonunu arttırmak için elinden geleni yapıyor. Türk Telekom Arena’da oynanan F.Bahçe maçında şampiyonluk kutlamalarına başlamaya hazırlanan ancak 2-1’lik yenilgi ile bir adım geri atan sarı-kırmızılılar, bordo-mavili ekip karşısındaki galibiyetle yeniden şampiyonluk için moral bulup uçakta doyasıya eğlendi.
ŞAMPİYONLUK şarkılarının söylendiği uçak yolculuğunda moraller de tavan yaparken yönetici Abdurrahim Albayrak, oyuncuların yanına giderek, “Hepinize helal olsun. Yönetim olarak 25’er bin dolar prim verme kararı aldık” diyerek müjdeli haberi verdi. Oyuncuların sevinçleri daha da artarken tezahüratlar da uçağı inletti.
DAHA önceden hiç hesapta olmayan 25’er bin dolarlık primin oyunculara verilmesinde ise F.Bahçe maçı travmasının çabuk atlatılmasının olduğu öğrenildi. Ligi sarı-lacivertlilerin 9 puan önünde bitiren ancak bir anda F.Bahçe yenilgisiyle aradaki farkın 2’ye inmesinden dolayı moralleri alt üst olan oyuncuların bir haftada yeniden eski durumlarına gelmesi yönetimin de şampiyonluğa inancını yükseltti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)