E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS'li taraftardan yönetime şok mail---

GS'li taraftardan yönetime şok mail

GS'li taraftardan yönetime şok mail
22 Haziran 2015 - 07:11 borsagundem.com

Galatasaray'ın başarısız futbolculara servet ödemesi nedeniyle taraftarlar tepki gösteriyor

Gürkan Yavuz isimli bir taraftar, yönetime mail göndererek, kombinesinin parasının geri verilmesini istedi

Bilal Kısa transferi ve Sabri'ye yapılan yeni sözleşme sonrasında Galatasaray taraftarının yönetime isyanı giderek büyüyor. Yönetimin bu iki futbolcuya ödeyeceği paraları çok yüksek bulan taraftarlar, tepkilerini göstermeyi sürdürüyor. 

BİLETİ İPTAL EDİN 

Son olarak Gürkan Yavuz isimli bir taraftar yönetime mail göndererek yeni aldığı kombinesinin iptalini ve parasının geri iadesini istedi. 

TERİM'E DE GÖNDERME! 

Bilal ve Sabri'ye attırılan imzaların yanı sıra kulübün Terim'in oyuncağı durumuna geldiğini, tekerlekli basketbol takımının ücretlerinin ödenmediğini, yöneticilerin demeçle- rinde taraftarları hiçe saydığını ve stadın ulaşım sorununun çözülmediğini öne süren taraftar, Galatasaray'dan 855 lirasını geri istedi. Taraftarın attığı mail sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gsssss22 Haziran 2015 16:12

    milleti gs den soğutuyorlar resmen, dertleri çar çur para saçmak. bu milletin parası gavur malı değil, bu ülke ve futboluna birşeyler yapın. eskidendi israfı anlamayan insanımızın boşboş bakışı