E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'GS'lilerin yaptığı umurumda değil'---

'GS'lilerin yaptığı umurumda değil'

'GS'lilerin yaptığı umurumda değil'
08 Aralık 2011 - 08:01 borsagundem.com

Volkan Demirel, “Zoruma giden Hırvatistan maçındaki tepkilerdi. Galatasaray maçında bütün stat anama avradıma küfür etse, umrumda değil” dedi

FENERBAHÇELİ Volkan Demirel, maçtan sonra yaptığı açıklamada tepkilere aldırmadığını söyledi. Türk Telekom Arena’daki her karşılaşmada protestolara hedef olan milli file bekçisi, “Aleyhime tezahüratlar yapılıyor ama bunları normal karşılıyorum. Ben milli takım oyuncusuyum, zoruma giden Hırvatistan maçındaki tepkilerdi.
Galatasaray maçında bütün stat anama avradıma küfür etseler, umrumda değil” dedi. Maçın çok centilmence geçtiğini de kaydeden Volkan, kendisine yine tepkiler olduğunu ancak bunların her maçta olabileceğini söyledi. Tecrübeli eldiven, “Bizim stada gelince de Galatasaraylı arkadaşlardan bunu yaşayanlar var.
O günkü tepkim sadece milli forma altında, milli takım oyuncusu olarak, milli takım taraftarlarınca ıslıklanmamdı. Bugün sadece oyuna konsantre olup elimden geleni yapmaya çalıştım” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)