E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüGSRAY: Stad belirsizliği---

GSRAY: Stad belirsizliği

GSRAY: Stad belirsizliği
17 Ocak 2011 - 11:33 borsagundem.com

TT Arena açılışından sonra yaşanan karmaşa hisseye yansıyor

T.T Arena açılışında Başbakana yönelik protestolardan sonra Başbakanın stadın hala TOKİ'ye ait olduğunu açıklaması hisseye satış baskısı olarak yansıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat21 Şubat 2011 14:15

    ne olursa olsun galatasaray devlet babasının hayrına mı yardım etti galatasaraya altın çağını yaşadığı dönemde türkiye söylenildiğinde galatasaray ismi ön plana çıkıyordu ekonomik açıdan en zor olduğu dönemde turizimde patlama yaşandı devlet milyonlarca gelir yaptı. şimdi bunu sanki devlet babasının hayrına yapıyormuş gibi gösteriyor. fenerbahçe başkanı biz kendi imkanlarımızla yaptık bizde kendi imkanlarımız uefa ve süper kupa aldık

  • Ş. ÖZDEMİR20 Ocak 2011 15:39

    Dünya kurulalı hiç görülmemiş bir başbakan gördük.Açılışta yapılanada çok üzüldüm gerçekten bu insan bunu haketmedi.Bu yapılanlar bir komplo teorisidir.GS'liler bunu bilirek yaptılar.Yapmayacak olanlar zaten oraya alınmazlar ki.Organize işler bunlar kardeşim.

  • 20 Ocak 2011 02:12

    ne yapsın insanlar artık bazı şeylere tepkiler vermek için kalabalık içinde kaybolmayı tercih ediyor,çünkü tespit edilirse sabıka almak var ve hayatını yaşayamaz hale gelmek var şuncu buncu denmesi var işin ucunda,,,, hoş bu olayı provake eden toki başkanıdır ayrıca hisselerin etkilenmesine gelincede böyle özgür tepki verebilen bi taraftarı olan takıma sahip çıkmak lazım bence asıl şimdi taraf olunmalı...

  • can19 Ocak 2011 12:24

    Ne Galatasaray başkanın yaptığı ne de Başbakanın yaptığı doğru ne de toki başkanının kimim parası bu harcananlar devletin asli görevlerinden bir tanesi. Halk demekrotik tepkisinide mi göstermesin. Her hangi bir şiddet var mı orta da yok sadece protesto var.Bırakın Bırakın halk neyi istiyorsa onu yapsın bu devletin bütçesi kimsenin arpalığı değil.

  • 18 Ocak 2011 18:19

    dünya kuruldu kurulalı böyle bi başbakan yeryüzüne gelmedi iki seçimdir kendi partisine oy vermedim ama bu seçimde ben ve çevremdekilerini ikna etme yoluyla oy vereceğim açılışta yapılanada çok üzüldüm gerçekten bu insan bunu haketmedi

  • didem ay17 Ocak 2011 15:48

    bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var kaldıki devletin bukadar yatırımının hatrı olmayışı nekadar üzücü bende gs lıyım ama başkana yapılandan utanç duydum

  • MELİH ASYALI17 Ocak 2011 13:10

    İSTANBULDA İHTİYAÇ FAZLASI STAD VAR.ŞİMDİ Bİ DE BJK HAKLI OLARAK DEVLETTEN STAD İSTİCEK.SEYRANTEPEYİ GS İLE BJK ORTAK KULLANSADA DOLMABAHÇEDEKİ STAD UCUBESİNDEN ŞU İSTANBUL Bİ KURTULSA.

  • Fath Kara17 Ocak 2011 12:15

    Fanatik bir fenerli olan ve tasvip etmediğimiz olayları özellikle abartan sayın başbakanımızın sözlerinden hissede düşer ,oylarda düşer! Sekiz yıldır dünyanın oyunu verdim.Üç beş tane kendini bilmez yüzünden nerede ise Galatasarayımızı dilenci haline düşürecek açıklamalar yapan agrasif tutumlar takınanlara asla oy vermeyeceğim..