E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüGÜBRE FABRİKALARI: İhale sonucu---

GÜBRE FABRİKALARI: İhale sonucu

GÜBRE FABRİKALARI: İhale sonucu
12 Mayıs 2011 - 16:33 borsagundem.com

Gübre Fabrikaları, Sümer Holding A.Ş'ye ait Mazıdağı Fosfat Tesisleri'nin ihalesini kaybetti

Şirketin konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:
"Şirketimizin 04.03.2011 tarihli Özel Durum Açıklamasında; T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Sümer Holding A.Ş'ye ait Mazıdağı Fosfat Tesisleri'nin işletilmesi ve fosfat üretimine yönelik işletme faaliyetlerinin yürütülebilmesi amacıyla, Holding'e ait Tesis'in kullanımında olan ve Mardin ili, Mazıdağı ilçesi, Kocakentköyü'nde yer alan Gölet ve müştemilatı (su boru hatları ve su pompaları vb.) ile İşletme Ruhsatlarının (4 adet), Arama Ruhsatlarının (3 adet) ve Buluculuk Haklarının İşletme Hakkının Verilmesi yöntemi ve Tesis'in kullanımında olan arsa/arazilerinin ve bunların üzerindeki binalar, alt yapı tesisleri, yerüstü yapıları ve bütünleyici parçaları ile Tesis in envanterinde kayıtlı diğer maddi duran varlıkların Satış yöntemi olmak üzere iki yöntem birlikte uygulanmak suretiyle 29 yıllığına özelleştirilmek üzere açılan ihaleye teklif verdiği ifade edilmişti.
Söz konusu ihale Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 11.05.2011 tarih ve 2011/47 sayılı Resmi Gazete'de yer alan kararına göre şirketimiz ihaleye en iyi teklif veren firmalar arasında 3. sırada yer almış olup ihale şirketimizde kalmamıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)