E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGüçlü önsezileriyle Borsa Gündem’de---

Güçlü önsezileriyle Borsa Gündem’de

Güçlü önsezileriyle Borsa Gündem’de
29 Nisan 2013 - 15:47 borsagundem.com

Borsa dünyasının piyasaları iyi tanıyan genç ve tecrübeli ismi Yeliz Karabulut yazılarıyla size rehber olacak

BORSAGUNDEM.COM
Tüm yatırımcıların güvenle takip ettiği, firma sahiplerinin, profesyonellerin vazgeçemediği, Türkiye’nin en çok izlenen borsa haber portalı Borsagundem.com, okurlarını genç ve tecrübeli, alanında uzman, piyasaları iyi tanıyan, bir adım sonrasını koklayan bir isimle tanıştırıyor. Yeliz Karabulut, Borsagundem.com Yazı Ailesi’ne katılıyor. 
ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut bundan böyle tüm birikimlerini, güçlü önsezilerini, kalemiyle birleştirecek, yazılarıyla gündemi belirleyecek. İş hayatına ünlü firmaların finans departmanları ve aracı kurumlardaki uzman ve yönetici kimliği ile devam eden Yeliz Karabulut’un ilk yazısı yarın Borsagundem.com’da… Yarını bekleyin
YELİZ KARABULUT KİMDİR
Marmara Üniversitesi’nde İngilizce Finans öğrenimi gören Yeliz Karabulut, çalışma hayatına 1996 yılında Ahmet Veli Menger Holding’te Finansal Raporlama ve Bütçeleme Uzmanı olarak başladı. 2007 yılından itibaren çeşitli aracı kurumlarda Araştırma Uzmanı ve Kıdemli Analist olarak çalıştı. 2012’den itibaren ALB Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)